Minibüs ücretlerine yeni düzenleme

Hayrabolu Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hasan İrtem’in başkanlığında yapıldı.

Hayrabolu 2.11.2012 19:33:00 0
Minibüs ücretlerine yeni düzenleme

 BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Toplantı öncesi gündem dışı sunulan dilekçeler oy birliği ile gündeme kabul edildi. Toplantının ilk gündem maddesinde 2013 yılı belediye bütçesi görüşüldü. İlgili gündem maddesinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından imar ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, 2012 yılı Belediye Gider bütçesinde yılsonuna kadar yetersiz kalacağı gerekçesi ile harcama kalemlerine aktarma yapılması oy birliği ile kabul edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Hayrabolu İmar Planları’nın revize edilmesine yönelik çalışmalara esas olacak jeolojik jeoteknik raporların hazırlanması işine yönelik olarak 41 bin 580 TL’nin Belediye tarafından İller Bankası hesabına yatırılarak işin ihalesinin ve denetiminin İller Bankasınca yapılması kaydı ile her ne sebeple olursa olsun söz konusu işin yapımından Belediye tarafından vazgeçilmesi halinde İller Bankası tarafından yapılacak masrafların Belediye hisselerinden kesilmesi hususlarında İller Bankasına yetki verilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

 

OTOPARK ALANLARI BELİRLENDİ

İlçede faaliyet gösteren şehir içi minibüs hatları ücret tarifesinin tam bilet 1,25 TL ve öğrenci biletinin de 1 TL olarak oy çokluğu ile karara bağlandığı toplantıda, Hisar Mah. 34 ada içerisinde (Hisar Öğrenci Yurdu bitişiğinde) yer alan Park alanı ile Kahya Mah. Tekirdağ Cad. 173 ada, 5-11-12 parsellerin çıkartıldıktan sonra kalan bölgenin otopark alanları olarak belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantının ikinci oturumu 23 Kasım Çarşamba günü saat 15.00’da yapılacak.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10