“Siz hak ettiniz, biz sadece vesile olduk”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, hem Kıbrıs gezisi için teşekkür etmek hem de hac yolculuğundan döndüğü için tebrik etmek amacı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Erte

Çerkezköy 6.11.2012 18:59:00 0
“Siz hak ettiniz, biz sadece vesile olduk”

 Çerkezköy Haber - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, dün saat 14.00’da, hac ibadetini yerine getiren ve önceki gün itibari ile yeniden görevinin başına geçen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti.

 

TEŞEKKÜR VE HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Hac yolculuğundan dönen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e hoş geldin ziyaretinde bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve üyeler, Kıbrıs gezisi dolayısıyla başta Başkan Ertem olmak üzere tüm Çerkezköy Belediyesi meclis üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Kıbrıs’ta Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve meclis Başkanı Dr. Hasan Bozer’i de ziyaret ettiklerini söyleyen Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Belediyemizin gazilere yaptığı bu jest, Kıbrıs’taki tüm devlet adamlarından büyük takdir gördü” dedi. 

 

CEPHE ARKADAŞIMIZ ORADA BAKANLIK YAPTI

Kıbrıs Barış Harekâtı’nda kendileri ile birlikte savaşan Kenan Akın’ın da bir dönem tarım bakanlığı yaptığını ve şuanda da milletvekili olarak görev aldığını belirten Yarlıgan, “Kendisi bize çok yardımcı oldu. Cumhurbaşkanı ile randevu almamızı sağladı. Cumhurbaşkanı Veysel Eroğlu, geziye eşlerimizle katılmamızdan çok etkilendi” ifadelerini kullandı. Gaziler, Kıbrıs’tan getirdikleri hediyeleri de Ali Ertem’e takdim ettiler.

 

BÖLGE EKONOMİSİ İÇİN BİR HANDİKAP

Tüm gazilerin bu tür organizasyonları ve daha fazlasını hak ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de, “Bu sizlerin hak ettiği bir şeydi. Biz yalnızca vesile olduk. Sizlerin memnun kalması bizim mutlu olmamıza yeter” dedi. Kıbrıs’ın gerek tarihi gerekse doğal güzellik bakımından tarif edilemez bir yer olduğunu söyleyen Ertem, “Burada uygulanan ambargo nedeni ile bölgeye diğer ülkelerden turistlerin gelmesi engelleniyor. Yalnızca Türk turistler gidebiliyor. Bu bölge ekonomisi için bir handikaptır” dedi. 

 

UMREDE İBADET BİR BAŞKA

Hac yolculuğu hakkında bilgiler veren Başkan Ali Ertem, “Umrede ibadetleri daha zevkli ve doya doya yapıyorsunuz. Hac ise adeta mahşer. Allah’tan tüm Müslümanlara bu duyguyu yaşatmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY ÖNCÜLÜK ETTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Burhanettin Binnaz ise yapılan çalışmanın herkes tarafından takdir edildiğini, Çerkezköy’ün bu konuda öncülük ettiğini belirterek, benzer bir organizasyonun da Saray’da yapılacağını ifade etti. Gaziler Derneği’nin yanı sıra Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin ve İmar İşleri Müdürü Esra Hasanoğlu da Başkan Ertem’i ziyaret edenler arasında yer aldı. Ziyaretçilere başkan Ali Ertem’in Hac’dan getirdiği hurmalardan ve zemzem suyundan ikram edildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10