Balkan Senfoni Orkestrası’ndan konser

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası, önceki akşam Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salon’da Şef Doç. Dr. Aminbay Sapayev önderliğinde konser verdi.

Bölgede Gündem 9.11.2012 19:06:00 0
Balkan Senfoni Orkestrası’ndan konser

 ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ÖĞRENCİLERDEN OLUŞUYOR

Konsere Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Süleyman Sırrı Güner, NKÜ öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Konser öncesi konuşan Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Süleyman Sırrı Güner, “Kardeş üniversite olarak gördüğümüz üniversiteye konser vermeye geldik. Orkestramız, öğretim üyelerinden ve öğrencilerden toplam 54 kişiden oluşan bir orkestradır. Konserlerimizde orkestramız Barok, Klasik, Çağdaş ve Romantik Dönem bestecilerinin eserleri icra ediyor. Orkestramız, yurt içinde ve yurt dışında konserler vermektedir” dedi.
 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Konserin ardından, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Şef. Doç. Dr. Aminbay Sapayev’e günün anısına plaket ve çiçek takdim ederken, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ise  Prof. Dr. Süleyman Sırrı Güner’e plaket takdim etti. Rektör Şimşek, “Bize böyle keyifli bir gece yaşatan Balkan Senfoni Orkestrası’na teşekkür ediyorum. Biz de Üniversitemizde böyle bir ekip kurmak istiyoruz” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10