Kaymakam ve başkanlardan Türk Metal’e ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Cem Vakfı Trakya Bölgesi Şube Başkanı Enver Koçer dün Türk-İş Te

Çerkezköy 14.11.2012 21:05:00 0
Kaymakam ve başkanlardan Türk Metal’e ziyaret
SENDİKA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, ziyarette sendikal çalışmalarla ilgili misafirlerine bilgi verdi. Ziyaretten dolayı Bayhan, Yücel, Belindir ve Koçer’e teşekkür eden Murat Koçak, “Sendika olarak eğitime çok önem veriyoruz. Özellikle sendikamıza üye olan velilerimizin çocuklarına yönelik çeşitli kurslar düzenliyoruz. Bu kursların, çocuklarımızın eğitimlerini, günün şartlarına göre alabilmelerinde oldukça faydalı olduğunu görüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da kurslarımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi. 
 

UNUTMAYACAĞIZ

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ve beraberindekiler, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkan Murat Koçak’la, Çerkezköy ve ülke gündemine dair konular üzerinde de sohbet etti. Terör konusuna da değinen Murat Koçak “Cumartesi günü meydana gelen helikopter kazası sonucunda şehit düşen Çerkezköylü Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’u ve aynı kazada şehit düşen 16 vatan evladımızı unutmayacağız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Haber / Asim YAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10