“Bir oğlumu şehit verdim ama binlerce evlat kazandım”

TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, 10 Kasım Cumartesi günü Siirt’te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen ve pazartesi günü on binlerce kişi tarafından son yol

Çerkezköy 16.11.2012 18:50:00 0
“Bir oğlumu şehit verdim ama binlerce evlat kazandım”
HEPİMİZE ŞEFAATÇİ OLACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran yeşil, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri ile birlikte Ersoy ailesini ziyaret eden Yemişçi, Ersoy ailesine başsağlığında bulundu. Ziyarette konuşan şehit annesi Hatun Ersoy “Yüreğim çok yanıyor ama dimdik ayakta duruyorum. İnşallah hepimize şefaatçi olacaktır” dedi.
 

BİNLERCE EVLAT KAZANDIM

Oğlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Erdoy’un unutulmamasını isteyen anne Hatun Ersoy, “Oğlum peygamber efendimizin ocağına gitti. Ayakta durmak zorundayım. Yüce Mevlam bizden daha çok sevmiş ki yanına aldı. Oğlum bu yaşta vatanı için şehit düştü” diye konuştu. Doğarken oğlunun Peygamber sakalı ile doğduğunu söyleyen Hatun Ersoy “Oğlum önceden Siirt’teydi, uzaktaydı. Ama şimdi yanı başımda” dedi. Anne Hatun Dinçer, bir oğlunu şehit verdiğini ama kız-erkek binlerce evlat kazandığını söyledi.
 

DİMDİK AYAKTA DURDU

Cenaze töreninde Hatun Dinçer’in dimdik ayakta durduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de belediye olarak her zaman Ersoy ailesinin yanında olacaklarını belirtti. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de Ersoy ailesinin acısını milletçe paylaştıklarını belirterek, bundan sonra da Ersoy ailesinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10