Minibüsün çarptığı tır sürücüsü kurtarılamadı

Çorlu’da 43 yaşındaki tır sürücüsü Rafet Karataş, arkadaşı Atilla Doğan ile birlikte yemek yemeğe gittikleri sırada minibüsün çarpması sonucu yaralandı. Kazada Karataş hayatını kaybede

Çorlu 23.11.2012 20:39:00 0
Minibüsün çarptığı tır sürücüsü kurtarılamadı
MİNİBÜS ÇARPTI
Kaza, Çorlu’ya bağlı Ulaş beldesi ilk ışıklar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 43 yaşındaki tır sürücüsü Rafet Karataş, aracını bir benzin istasyonuna park etti. Sürücü Karataş arkadaşı Atilla Doğan ile akşam yemeği yemek için yaklaşık iki kilometre uzaklıktaki belde merkezine emniyet şeridinde yürüyerek gittikleri sırada Çorlu’dan Edirne istikametine gitmekte olan Rafet Çakır yönetimindeki 59 S 3631 plakalı yolcu minibüsü çarptı.
 

HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisiyle Karataş ve Doğan yaralanırken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan Rafet Karataş yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrası minibüs sürücüsü Rafet Çakır gözaltına alınarak Ulaş Jandarma Karakolu’na götürüldü. Kazada yaralanan diğer yaralı Atilla Doğan’ın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10