Soğuk, Zülfü Livaneli coşkusunu gölgeleyemedi

Edirne’de sahne alan Zülfü Livaneli, hava sıcaklığının 5 derece olmasına rağmen konser alanını dolduran yaklaşık 7 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Bölgede Gündem 26.11.2012 18:47:00 0
Soğuk, Zülfü Livaneli coşkusunu gölgeleyemedi

 Çerkezköy Haber - Edirne’nin kurtuluşunun 90. yıldönümü gündüz çeşitli etkinliklerle kutlanırken, akşam da Zülfü Livaneli sahne aldı. Kurtuluşun 90'ncı yılı ve 1'inci Eğitim ve Kültür Festivali kapsamında, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen ücretsiz halk konserinde ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Hava sıcaklığının 5 dereceye kadar düştüğü Edirne'de, Zülfü Livaneli ve orkestrası, sahneye kurulan elektrikli ısıtıcılarla ısındı, söylediği şarkılarla da caddeyi dolduran yaklaşık 7 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

 

HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİLER

İzleyiciler, zaman zaman sanatçının söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Konseri Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı ve Türk Hukuk Kurumu Başkanı Sabih Kanadoğlu da izledi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Livaneli, konserin ardından Edirne’den ayrıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10