Çerkezköyspor Sultangazispor deplasmanında

Bölgesel Amatör Ligde dokuzuncu hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Tekirdağspor galibiyeti ile kendine gelen Çerkezköyspor Cumartesi günü ligin iddialı ekiplerinden

1.12.2012 00:03:00 0
Çerkezköyspor Sultangazispor deplasmanında
Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor dokuzuncu hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Sultangazispor’a konuk olacak.
 

TEKİRDAĞSPOR’U MAĞLUP ETTİ

Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Çerkezköyspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında evinde Tekirdağspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan konuk ekip Tekirdağspor ise temsilcimiz karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor maçın bitmesine 8 dakikada kala Fırat’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.
 

MAÇ BUGÜN OYNANACAK

Çerkezköyspor, bugün oynayacağı Sultangazispor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından Sultangazispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sultangazispor ile Çerkezköyspor bugün saat 14.00’de Cebeci Spor Kompleksinde karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmayı ise Hakan Demir yönetirken, yardımcılıklarını ise Orhan Emiroğlu, Belgin Limanlar ve Fatih Çalışkan yapacak.
 

HEDEF ÜÇ PUAN

Karşılaşma öncesi açıklama yapan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, çok zorlu bir deplasmana çıkacaklarını belirterek “ Tekirdağspor karşılaşması ile birlikte önümüze bir hedef koyduk. Geçtiğimiz hafta evimizde Tekirdağspor’u mağlup etmesini bildik. Bu hafta ise deplasmanda Sultangazispor’a konuk olacak. Şuan ligde en zor deplasman olarak tabir edilen karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.
 

LİDER DEPLASMANDA

Bir önceki hafta evinde Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile berabere kalan Edirnespor Gençlik Kulübü ise hafta sonunda deplasmanda Kırklareli temsilcisi Lüleburgazspor’a konuk olacak. Zirvedeki yerini sağlama alan Edirne ekibi karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak rakipleri ile arasındaki puan farkı koruyamaya çalışacak. Lüleburgazspor ise son haftalarda yaptığı yükselişi devam ettirmek istiyor. Lüleburgazspor 8 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

TEKİRDAĞSPOR İNCİRLİ’Yİ KONUK EDECEK

Haftaya 16 puanla ikinci sırada giren Sultanbeyli Belediyespor ise deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacak. Her iki takım açısından büyük öneme sahip karşılaşma Tuzla Belediye Sahası’nda saat 13.30’da oynanacak. Haftaya beşinci sırada giren Tekirdağspor ise evinde deplasmanlarda iyi bir mücadele ortaya koyan İncirlispor’u konuk edecek. Çerkezköyspor karşısında aldığı mağlubiyet ile taraftarını üzen Tekirdağspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda Bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

KIRKLARELİ DERBİSİ VAR

Kırklareli derbisinde ise Babaeskispor ile Kırklareli Sanayispor karşı karşıya gelecek. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla alt sıralara düşen Kırklareli Sanayispor karşılaşmadan puan yada puanlarla ayrılarak yükselişe geçmek istiyor. Babaeski 100.Yıl Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Alt sıralardan kurtulma gayesinde olan Suadiye Belediyespor ise deplasmanda son haftaların yükselişte olan ekiplerinden Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’a konuk olacak. Hereke Körfez Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Kendi evinde iyi maçlar çıkarmasına rağmen deplasmanda puan kayıpları yaşayan Bağcılarspor ise evinde İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk edecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

 

Tekirdağspor-İncirlispor

 

Sultangazispor-Çerkezköyspor

 

Babaeskispor-Kırklareli Sanayispor

 

Körfez Belediyesi-Suadiye Belediyespor

 

Lüleburgazspor-Edirnespor Gençlik

 

Bağcılarspor-İzmit Çenesuyu Plajyoluspor

 

Tuzlaspor-Sultanbeyli Belediyespor

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10