El sanatları sergisine yoğun ilgi

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Tekira AVM’de Tekirdağ Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan; El Sanatları, Cam Seramik, AÄ?

Tekirdağ 4.12.2012 20:18:00 0
El sanatları sergisine yoğun ilgi
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Açılışta Tekirdağ İş Okulu öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletisi dinleyicilerin beğenisini kazanırken, müzik dinletisinin ardından, okulun durumu ve sergi ile ilgili olarak Tekirdağ Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Ayşe Akgül Dönder, Vali Ali Yerlikaya’ya bilgi verdi. Açılışın ardından Vali Yerlikaya’ya plaket takdim edildi.
 

GELİRİ ENGELLİLER İÇİN KULLANILACAK

Açılış törenine Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, ZİÇEV Tekirdağ Şubesi Başkanı Rukiye Güneş, hayırsever Müjgan Karagöz ile diğer daire amirleri katıldı. 5 Aralık’a kadar açık kalacak olan sergide elde edilecek gelirin, engelli vatandaşlara sunulacak hizmetlerde kullanılacağı ifade edildi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10