Karşılaşmanın ardından iki grup tartıştı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde liseler arasında oynanan basketbol maçı sonrası, aralarında çok sayıda kız öğrencinin de bulunduğu öğrenciler arasında gergilik yaşandı.

6.12.2012 21:05:00 0
Karşılaşmanın ardından iki grup tartıştı

 Edirne'nin Keşan İlçesi'nde liseler arasında oynanan basketbol maçı sonrası, aralarında çok sayıda kız öğrencinin de bulunduğu öğrenciler arasında gergilik yaşandı. Gerginlik, polisin öğrencileri birbirlerinden uzaklaştırmasıyla sona erdi.

 

1 SAYI FARKLA KAZANDI

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Basketbol Turnuvası'nda önceki gün, Keşan Anadolu Lisesi ile Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi takımları, Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Keşan Anadolu Lisesi 43-42 kazandı. Keşan Anadolu Lisesi öğrencileri galibiyetlerini darbuka çalıp oynayarak kutladı.
 

POLİS UZAKLAŞTIRDI

Salon içinde ve karşılaşmanın ardından salonun dışında iki okulun öğrencileri arasında sözlü tartışma çıktı. İki okulun öğrencileri birbirlerine küfür edip, tehditler savurunca çok sayıda polis spor salonunu önüne geldi ve iki okulun 200'e yakın öğrencisinin birbirlerine yaklaşmasına izin vermedi. Öğrenciler, spor salonu önünden ayrı yollar kullandırılarak polis eşliğinde uzaklaştırıldı.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10