Tekirdağ ile Kıbrıs arasında işbirliği protokolü

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Amerikan Üniversitesi ile “İşbirliği Protokolü” imzaladı.

Tekirdağ 10.12.2012 19:31:00 0
Tekirdağ ile Kıbrıs arasında işbirliği protokolü
HAREKETLİLİK SAĞLANACAK
İmza törenine; NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe ile Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut katıldı. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bu İşbirliği Protokolü genel bir anlaşmadır. İnşallah yapacağımız hareketlendirme ve anlaşmalarla bu anlaşmanın içini dolduracağız. Ben inanıyorum ki, çalışmalarımız daha da ileriye gidecektir. Bu anlaşma ile kardeş iki ülkenin üniversitelerinin öğrenci ve öğretim görevlilerinin hareketliliği sağlanacak” dedi.
 

ÇOK ÖNEMLİ BİR PROTOKOL ANLAŞMASI

Protokolün imzalanmasının ardından konuşma yapan Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, protokol ile ilgili görüşlerini dile getirerek “Bugün çok önemli bir protokol anlaşması imzaladık. Umuyorum ki, yakın bir tarihte bu anlaşma çok önemli bir işlerlik kazanacak ve her iki üniversite için değerli bir anlaşma olacaktır” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10