Taraftarımızı Edirnespor Gençlik maçına davet ediyorum

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Tekirdağspor’un tecrübeli Başkanı Gürsel Erbap hafta sonunda karşı karşıya gelecekleri Edirnespor Gençlik Kulübü maçı öncesinde yazılı bir bası

12.12.2012 19:45:00 0
Taraftarımızı Edirnespor Gençlik maçına davet ediyorum

 Yaklaşık 6 aydır tadilat sürecinde olan Namık Kemal Stadyumunun müsabaka oynanacak hale getirilmesine kadarki süreçte emeği geçenlere teşekkür eden Erbap “ Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’a, Milletvekillerimiz Ziyaettin Akbulut ve Özlem Yemişçi’ye, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ali Osman Tatlısu’ya Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur’a ve Tekirdağ ASKF Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“STADA KAVUŞMAK İSTİYORUZ”

Bundan sonraki lig maçlarını Namık Kemal Stadyumunda oynayacaklarını ifade eden Erbap “ Bundan sonra evimizde oynayacağımız tüm maçlarımızı yenilenen ve günün koşullarına uygun hale getirilen bu stadyumda oynayacağız. Karşılaşma öncesi hazırlıklarımızı tamamlayarak Festival havasında Tekirdağsporumuza yakışır bir şekilde stadımıza kavuşmak istiyoruz. Bununla ilgili tüm çalışmalar kulübümüz tarafından gerçekleştirilmiştir” dedi.
 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşması hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Erbap “ Şampiyonluk yolunda önemli bir müsabaka olan Edirnespor Gençlik Kulübü’yle yapacağımız maç için futbolcularımız teknik heyet nezaretinde tam kadro hazırlıklarını sürdürmektedir. Bu önemli günde, her zaman her koşulda takımının yanında olduğunu bildiğimiz cefakâr taraftarlarımız ile tüm Tekirdağ halkını stadyumu doldurmaya davet ediyorum. Umuyorum ki taraftarımız stadımızın tamamını doldurarak, takımımızın 12. gücü olarak görevini layıkıyla yerine getirecektir. Bu önemli müsabakada taraftarlarımızın fair play çerçevesinde davranışlarda bulunarak, takımlarını 90 dakika boyunca desteklemelerini ve misafir takıma karşı Tekirdağsporumuza yakışır  davranışlarda bulunmalarını bekliyorum. Sabırla takımımız desteklendiği takdirde istenilen sonucun alınacağına canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10