İstanbul fobimiz devam ediyor

Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, İstanbul takımlarını yenmekte güçlük çektiklerini belirterek, takımda, İstanbul fobisinin devam ettiğini bildirdi.

12.12.2012 19:45:00 0
İstanbul fobimiz devam ediyor

 Can, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılatıkları Eyüpspor maçını yöneten orta hakemin bütün takdir haklarını rakiplerine yönelik kullandığını savundu.

 

“ALIN TERİNİ KİMSEYE YEDİRMEYİZ”

Kırklarelispor yönetimi olarak şimdiye kadar hiçbir hakeme serzenişte bulunmadıklarını ifade eden Can, "Suskunluğumuz da bir yere kadar. Hiçbir hakem arkadaşımızı eleştirmek istemiyoruz ama onlarında kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Burada bir alın teri ve emek var. Biz Trakya'nın tek profesyonel takımı olarak bir tek Kırklareli'yi değil Trakya'yı temsil ediyoruz. Bu alın terini kimseye yedirmeyiz. Hakemlerimiz ellerini vicdanlarına koyarak karşılaşmaları biraz daha dikkatli yönetmeliler" diye konuştu.
 

“İSTANBUL FOBİSİ DEVAM EDİYOR”

Can, 3 yıldan buyana Spor Toto 2. Lig'de karşılaştıkları İstanbul takımlarını yenmekte güçlük çektiklerini anlatarak, Kırklarelispor'da İstanbul fobisinin devam ettiğini belirtti. İstanbul takımlarına karşı şanslarının tutmadığını dile getiren Can, "3 yıldır İstanbul takımları ile oynadığımız maçlardan sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik çıkarabildik. Artık hiçbir sorunun arkasına sığınmak istemiyoruz. Önümüzdeki karşılaşmalardan galip ayrılma planları içerisindeyiz" ifadesini kullandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10