Ali Yerlikaya beldeleri ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Çorlu’ya bağlı dört beldeye ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya belde belediye başkanları ile görüştü.

Çorlu 12.12.2012 19:48:00 0
Ali Yerlikaya beldeleri ziyaret etti
VELİMEŞE BOZASI İKRAM ETTİ
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, dün ilk ziyaretini Çorlu’ya bağlı, Yenice beldesine gerçekleştirdi. Yerlikaya’ya ziyaretlerde Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan da eşlik etti. Yenice Beldesi Belediye Başkanı Mızrap Topaloğlu’nu ziyaret eden Yerlikaya, belde ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Daha sonra Velimeşe’ye geçenYerlikaya, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından karşılandı. Yüksel, Vali Yerlikaya’ya meşhur Velimeşe bozasından ikram etti.
 

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den bilgiler alan Vali Ali Yerlikaya Marmaracık beldesine hareket etti. Burada da Belediye Başkanı Hüseyin Bulut tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya belediye başkanı Bulut ile bir süre görüşerek kendisinden Beldedeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
 

SON ZİYARET MİSİNLİ’YE

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya son olarak Misinli beldesini ziyare etti. Vali Ali Yerlikaya’yı belde Belediye Başkanı Ziyamettin Yaman ve meclis üyeleri karşılarken, vali yerlikaya burada da belde çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10