Çerkezköy Tuzlaspor deplasmanında üç puan arayacak

Bölgesel Amatör Lig’de ilk devrenin tamamlanmasına üç hafta kala Çerkezköyspor, Tuzlaspor deplasmanına çıkıyor. Babaeskispor karşısında aldığı beraberlik ile haftaya moralsiz giren Çerkezköysp

14.12.2012 20:42:00 0
Çerkezköy Tuzlaspor deplasmanında üç puan arayacak

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor ligin 11.hafta karşılaşmasında Tuzlaspor deplasmanına çıkacak.

 

12 PUANLA HAFTAYA GİRDİ

Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Çerkezköyspor ligin onuncu hafta karşılaşmasında evinde Babaeskispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça üç puan parolası ile başlayan Çerkezköyspor istediği pozisyonları bulmasına rağmen arzuladığı galibiyet golünü bulamamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinde bir penaltı atışını da değerlendiremeyen Çerkezköyspor kalan dakikalarda galibiyet golünü bulamayarak karşılaşmadan golsüz eşitlik ile ayrılmıştı. Çerkezköyspor ligde on birinci hafta öncesi oynadığı karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve dört yenilgi alarak 12 puanla sekizinci sırada yer aldı.
 

SANAYİSPOR’U MAĞLUP ETTİ

Çerkezköyspor’un rakibi Tuzlaspor ise bir önceki hafta deplasmanda Kırklareli Sanayispor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyan konuk ekip Tuzlaspor bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini üstün tamamladı. Etkinliğini ikinci devrede de sürdüren Tuzlaspor kalan dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Tuzlaspor haftaya 18 puanla üçüncü sırada girdi.
 

MAÇ YARIN OYNANACAK

Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Tuzlaspor ile Çerkezköyspor yarın saat 14.00’de Tuzla Belediye Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmayı ise Uğur Topaloğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Uğur Özçelik, Bersan Duran ve Mahmut Boyacı yapacak.
 

LİDER, TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANINDA

Bir önceki hafta evinde Bağcılarspor’u mağlup ederek iki haftalık beraberlik serisine son veren lider Edirnespor Gençlik Kulübü ise hafta sonunda deplasmanda Tekirdağspor’a konuk olacak. Zirvedeki yerini sağlama alan Edirne ekibi karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak rakipleri ile arasındaki puan farkı koruyamaya çalışacak. Tekirdağspor ise son haftalarda yaptığı yükselişi devam ettirmek istiyor. Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanacak karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı ise Ali Denizkuşu, Hidayet Zeybek, Emre Akova ve Hasan Darcan yönetecek.
 

SULTANGAZİ EVİNDE

Haftaya ikinci sırada giren Sultangazispor ise evinde ligin alt sıralarında bulunan İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk edecek. Zirve takibini sürdüren Sultangazispor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Ligde beşinci sırada bulunan Sultanbeyli Belediyespor ise deplasmanda Körfez Belediyesi Herekespor karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Hereke Körfez Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da oynanacak.
 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

Kırklareli temsilcisi Lüleburgazspor ise deplasmanda son haftaların en formsuz takımı Bağcılarspor’a konuk olacak. Mahmutbey Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Ligin dibinden kurtulmaya çalışan Kırklareli Sanayispor ise maddi sıkıntılar ile boğuşan Suadiye Belediyespor’a konuk olacak. Alt sıraları ilgilendiren karşılaşma ise Suadiye Sinan Sipahi Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Bir diğer Kırklareli temsilcisi Babaeskispor ise evinde İncirlispor’u konuk edecek. Son haftalarda yükselişe geçen Babaeskispor taraftarının desteği ile haftayı karlı kapatma amacında. Kırklareli Babaeski 100.Yıl Stadyumunda yarın oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

 

Tekirdağspor-Edirnespor Gençlik

 

Sultangazispor-Çenesuyu Plajyolu

 

Tuzlaspor-Çerkezköyspor

 

Babaeskispor-İncirlispor

 

Suadiye Belediyespor-Kırklareli Sanayispor

 

Bağcılarspor-Lüleburgazspor

 

Hereke Yıldızspor-Sultanbeyli Belediyespor

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10