2012 yılı, asfaltlama yılı oldu

Çerkezköy’de asfalt çalışmalarının tamamlanması dolayısıyla Yol Fen İnşaat firması tarafından düzenlenen yemeğe katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy tarihinde

Çerkezköy 18.12.2012 21:57:00 0
2012 yılı, asfaltlama yılı oldu

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan ihaleyi kazanarak ilçede asfaltlama çalışması yapan Yol Fen İnşaat firması, Çerkezköy Belediyesi personeli ve kendi çalışanları için önceki akşam Trakyum Restaurant’ta kutlama yemek düzenledi. 

 

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Saat 19.00’da düzenlenen yemeğe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Faruk Şen ve Yol Fen İnşaat müteahhidi Übeydullah Aytaç’ın yanı sıra çok sayıda Yol Fen İnşaat çalışanı ile Çerkezköy Belediyesi personeli katıldı.
 

BİRLİKTE HAREKET ETTİK

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yemekte yaptığı konuşmada, 2012 yılında şirketin sorumluluk bilinci ile üstlenmiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmesinden dolayı memnun olduklarını belirtti. Temmuz ayının başında başladıkları 50 bin tonluk asfaltlama çalışmalarında Yol Fen İnşaat firması ile birlikte hareket ettiklerini ifade eden Ertem, 2012 sezonu asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
 

ACİL İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALAR ASFALTLANDI

Acil ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Ertem, Yol Fen İnşaat firmasının da özverili ve titiz bir şekilde çalıştığını belirterek firma yöneticileri ve firma çalışanlarına teşekkür etti. “Hepinizin Çerkezköy’ümüze katkısı oldu. İlçemizin yol probleminin çözülmesine yardımcı oldunuz. Hepiniz birer Çerkezköylü sayılırsınız” diyen Ertem, asfaltlama çalışması öncesinde proje ve ihale çalışmalarında görev alan Belediye personeline de teşekkür etti.   
 

EN ÇOK ASFALT YAPILAN YIL OLDU

Çerkezköy’ün bazı cadde ve sokakların da asfaltlama ve tadilata ihtiyacı olduğunu söyleyen Ertem, amaçlarının bütçe doğrultusunda Çerkezköy halkının daha rahat yaşamasını sağlayacak çalışmalara imza atmak olduğunu belirtti. 2012 yılının, Çerkezköy tarihinde en çok asfaltlama yapılan yıl olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “50 bin ton asfaltlama yaptık. Bu yıl yaklaşık 700 bin metrekarelik yol asfaltlayarak rekor kırdık. Şükürler olsun ki yolla ilgili sıkıntıları ortadan kaldırdık” diye konuştu.
 

YOL SORUNU KALMAYACAK

Daha önceki süreçte altyapı çalışmalarına önem verildiği için asfaltlama çalışmalarının geç yapılabildiğini belirten Ertem göreve geldikleri ilk günden itibaren şehrin en önemli sorunu olan su sıkıntısını ortadan kaldırdıklarını, Çerkezköy’e doğalgazı getirttiklerini, kanalizasyon hatlarını yenileyip geliştirdiklerini ifade etti. Asfaltlama çalışmalarının 2013 yılında da devam edeceğini söyleyen Ertem, en kısa sürede ihale çalışmalarını da tamamlayıp 2013 yılı içinde ilçede yol sorunu olan tek bir nokta bırakmayacaklarını vurguladı.
 

SİZLERE YARDIMA HAZIRIM

2013 yılında yapılacak yol çalışmalarının ihalesini de Yol Fen İnşaat firmasının alması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Özverili, ne yaptığını bilen insanlardan oluşan bir ekibiniz var. Ne sıkıntınız olursa olsun, hem Belediye Başkanınız hem de Ali Ertem olarak, bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak daima sizlere yardıma hazırım” diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmasının ardından Başkan Ertem, başka bir toplantıya katılmak üzere yemekten ayrılırken, firma ve belediye çalışanları ise müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10