Oğlunu ayakkabısından teşhis etti

Çorlu Çoban Çeşme Mahallesi'ndeki Çeşme Deresi kenarında kartopu oynayan çocuklar, derenin üzerinde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu görerek yakınlarına haber verdi.

Çorlu 23.12.2012 20:45:00 0
Oğlunu ayakkabısından teşhis etti
ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Çocukların yakınlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 25-30 yaşlarında olan erkek cesedini itfaiyenin yardımıyla sudan çıkardı. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
 

OĞLUNU TEŞHİS ETTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan Çorlu polisi, kayıp başvurularını değerlendirerek, geçen hafta oğlunun kayıp başvurusunu yapan Hüseyin Vural'a ulaştı. Polis tarafından Çorlu Devlet Hastanesi’ne çağırılan Hüseyin Vural'a bulunan ceset gösterilirken, cesedi teşhis etmesi istendi. Kıyafet ve ayakkabılarına bakarak cesedin oğluna ait olduğunu gören Vural, oğlunun cesedi karşısında yıkıldı.
 

3 YAKIN ARKADAŞININ İFADESİ ALINDI

Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren polis ekipleri, Deniz Vural'ın 3 yakın arkadaşının da ifadesine başvurdu. İfade veren R.İ.’nin, geçen hafta Deniz Vural ile oturup sohbet ettiklerini ve gece evine gitmek için yanından ayrıldığını ertesi gün ailesinin aramasıyla Deniz'in kayıp olduğunu öğrendiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10