Altyapı ve üstyapı problemi kalmayacak

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Fen İşleri Çalışmaları ve 2013 yatırım programı hakkında bilgiler aldı. Dalgıç, devam eden bazı çalışmaları da yerinde inceledi.

Tekirdağ 25.12.2012 00:10:00 0
Altyapı ve üstyapı problemi kalmayacak
HEM BİLGİ ALDI HEM YERİNDE İNCELEDİ
Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Fen İşleri Müdürü Halit Eriş ve teknik personelden otogar ek binada yapılan toplantıda brifing alan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, toplantıda Fen İşleri Müdürlüğü 2013 yatırım programını da değerlendirdi. Başkan Dalgıç, toplantının ardından Aydınpınar Dere Islah projesini, Müjgan Kalelioğlu caddesinde devam eden yol imalatlarını, Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesini ve Çiftlikönünde belediye tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.
 

PROBLEM KALMAYACAK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Dalgıç, Tekirdağ’ın birçok mahallesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek “Görevde kaldığımız süre içerisinde Tekirdağ’da yollarda altyapı ve üstyapı problemi kalmayacak. Herkes hak ettiği hizmeti eşit şekilde alacak. Hava şartlarına göre mahallelerde yol çalışması devam ediyor” dedi.
 

HİÇBİR BAHANEYE SIĞINMADAN HİZMET EDİYORUZ

Şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Dalgıç “Göreve geldiğimizden bu yana asfalt, parke ve beton yol çalışmasına önem verdik. Seçim öncesi beyannamemizde ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Beton yol çalışmasının yanında duruma göre parke ve diğer yol çalışmalarımız devam edecek. Hiçbir bahaneye sığınmadan Tekirdağ halkına hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bizim hizmetlerimiz çağdaş ve kalıcı çözümler üzerine kurulmuştur. İşlerimiz kendisini göstermeye başladı” bilgisini verdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10