Sanayiciler İlkokulu ikinci devre açıldı

Okullar arası Yıldız Erkekler İl Birinciliği Futbol Turnuvasında Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ile Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı karşı karşıya geldi. İlk devresini 2-1’lik mağlubiye

25.12.2012 23:31:00 0
Sanayiciler İlkokulu ikinci devre açıldı

 Çerkezköy Haber - Yıldız Erkekler İl Birinciliği turnuvasında Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı rakibini farklı mağlup etti.

 

ÖZEL İDARE ÖNE GEÇTİ

Kapaklı Keleşler Halı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı etkili başlarken, rakibinin üstüne geldiği dakikalarda ise Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı öne geçmek istedi. İlerleyen dakikalarda bir gol bulmayı başaran Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı karşılaşmada öne geçerken, bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ise kalesinde gördüğü golün ardından beraberlik golünü bulmasını bildi.
 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinin sonlarına doğru iyi organize olan Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı tekrar bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. İyi bir futbol ortaya koymasına rağmen bir türlü öne geçemeyen Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ilk devrenin sonlarına doğru rakip kalede geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. İlk devrenin uzatma dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

ÖZEL İDARE VARLIK GÖSTEREMEDİ

Karşılaşmanın ilk devresini 2-1’lik mağlubiyet ile kapatan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı yaptığı oyuncu değişiklikleri ile ikinci devreye fırtına gibi girdi. Taraftarının desteği ile sağlı sollu ataklarla rakip kalede beraberlik golünü arayan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı bulduğu golle skoru eşitledi. İlk devre iyi bir futbol ortaya koyan Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde varlık gösteremedi.
 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Kanatlardan etkili ataklar geliştiren Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı beraberlik golünden kısa bir süre sonra duran toptan galibiyet golünü buldu. Kalesinde arka arkaya gördüğü gollerle mağlup duruma düşen Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı ise kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.
 

KARŞILAŞMADAN 6-2 GALİP AYRILDI

Bulduğu goller ile kimliğini tekrar kazanan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Farkı indirmek için ataklar geliştiren Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı iyi kapanan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı savunmasını geçmekte zorlandı. İkinci devrenin sonlarına doğru iki gol daha bulan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı karşılaşmadan da 6-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10