Sokak ortasında silahla yaralandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 26 yaşındaki Ç.K., sokakta karşılaştığı ve daha önceden aralarında husumet bulunan 33 yaşındaki Ümit Gülgün'ü tabancayla bacaklarından vurarak yaraladı.

Bölgede Gündem 25.12.2012 23:38:00 0
Sokak ortasında silahla yaralandılar
TABANCAYLA ATEŞ ETTİ
Olay, önceki gün saat 15.00 sıralarında, Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, evine kömür almak üzere çarşıya çıkan Ümit Gülgün ile daha önce aralarında kız meselesi yüzünden husumeti olan Ç.K. karşılaştı. İkili bir süre tartıştıktan sonra Ç.K. belinden çıkardığı tabancayla Gülgün'e 2 el ateş etti.
 
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE SEVK EDİLDİ
Sağ kalçası ile sol diz kapağı altından vurarak yaralanan Gülgün ile seken kurşunun sağ kulağını sıyırdığı 7 yaşındaki Şirin Güzel, çevredekilerin yardımıyla özel bir araca bindirilerek Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Yaralılardan Gülgün, daha sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
 
KAÇAK ŞÜPHELİ TESLİM OLDU
Olayın ardından kaçan Ç.K., bir süre sonra tabancasıyla birlikte polise teslim oldu. Gözaltına alınan Ç.K., sorguya alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10