Sertifikalarını törenle aldılar

Namık Kemal Üniversitesi’nde 2 Aralık’ta başlayan ve 7 Aralık’ta son bulan Çocuk Gelişimi Programı ve Yaşlı Bakım Programında eğitim alanlar için NKÜ Morfoloji Binasında sertifika töreni dÃ?

Tekirdağ 26.12.2012 23:37:00 0
Sertifikalarını törenle aldılar
ÜNİVERSİTE SAHALARA İNDİ
Sertifika törenine NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aysun Ünal, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve NAKSEM Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz ve Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı. Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı “Her şeyi eğitimle yapmak çok önemli ve güzel, ben öncelikle Rektörüm Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür ediyorum onunla birlikte Üniversite artık daha çok sahalara indi, ayrıca böyle bir eğitimin verilmesinden dolayı başta rektörüm olmak üzere emeği geçen hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de “Çocuk bakımı ve yaşlı insanların bakımı çok önemli, bunu göz önünde bulundurarak bu eğitimi sağlayan hocalarıma teşekkür ediyorum ve Üniversitemizin bu tür faaliyetlerinin devamının geleceğine inanıyorum” diye konuştu. Sertifika töreni NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Resul Darama, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve NAKSEM Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aysun Ünal’ın Çocuk Gelişim Programı ve Yaşlı Bakım Programı konusunda interaktif bakım eğitimi alanların sertifikalarını takdim etmesiyle son buldu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10