2013’e coşkulu karşılama

Çerkezköy’de vatandaşlar yeni yıla büyük bir coşkuyla “merhaba” derken, eğlence mekanlarına gidenler ise yeni yılı sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenerek kutladı.

Çerkezköy 1.01.2013 20:07:00 0
2013’e coşkulu karşılama

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy 2013'ü coşkuyla karşıladı. Çerkezköy'de eğlence yerlerinde saatler 00.00'ı gösterdiğinde herkes yeni yılın coşkusunu birlikte yaşarken, yeni yıl kutlama programına katılanlar doyasıya eğlendiler.

 

YALI’DA BÜYÜK ÇOŞKU

Yılbaşı dolayısıyla, Veliköy Yalı Restaurant’ta coşkulu bir program gerçekleştirildi. Pop müziğin yeni yıldızı Ali Dereli’nin sahne aldığı Yalı Restaurant’ta davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Davetliler, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sevgi Onur ve Grup Nostaljinin şarkıları ile felekten bir gece yaşadı. Yalı Restaurant’ta eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

2013 yılbaşı eğlencesinin bir diğer adresi Turkuaz Restaurant oldu. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı eğlence programında sahneye çıkan Türk Sanat Müziği sanatçısı İsmail, Pop Müzik Sanatçısı Çiğdem, Grup Kurtar ve Elif söyledikleri şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Turkuaz Restaurant’taki kutlamalara katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı eşi Fatma Mandalı ve ailesi ile birlikte gönlünce eğlendi. Turkuaz Restaurantta eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.
 

ZADE PUB'DA EĞLENCE

2013’ü eğlence mekanlarında karşılayan vatandaşların bir diğer adresi Pasha Otel Zade Pub Restaurant oldu. Zade Pub Restaurant'ta Yılbaşı'nı kutlamaya gelen Çerkezköylüler, fasıl grubu Kenan ve orkestrasıyla felekten bir gece yaşarken, Popstar Burcu Ulukaya’nın söylediği şarkılarla da doyasıya eğlendi.
 

GABRALI’DA MUSTİ ŞOV

Yılbaşı coşkusunun doyasıya yaşandığı bir diğer yer de Çerkezköy Gabralı Otel oldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı Yılbaşı eğlencesinde, davetliler Çerkezköy’ün sevilen orkestrası Musti ve Beyaz Kelebekler’in şarkıları ile göbek atarak 2013’e ‘merhaba’ dedi. Eğlence mekanlarındaki kutlamalar ilerleyen saatlere kadar devam etti.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10