BAL 11.Grup’ta ilk devre tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devre birbirinden zorlu yedi karşılaşmanın ardından tamamlandı. Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor ilk devrenin son karşılaşmasında Sultanbeyli Belediyespor?

2.01.2013 20:09:00 0
BAL 11.Grup’ta ilk devre tamamladı.

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadelesini sürdüren Çerkezköyspor ilk devrenin son karşılaşmasını mağlubiyet ile tamamladı.

 

SULTANBEYLİ’YE KONUK OLDU

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta istediği sonuçları alamayan Çerkezköyspor ilk devrenin son hafta karşılaşmasında deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayamayan Çerkezköyspor karşılaşmanın 7.dakikasında kalesinde gördüğü golün ardından mağlup duruma düştü. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golle birlikte toparlanamayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Farkı ikiye çıkarmak için ataklar geliştiren Sultanbeyli Belediyespor ise Çerkezköyspor savunmasını geçmekte zorlandı.
 

İLK DEVREYİ 12 PUANLA TAMAMLADI

Karşılaşmanın ilk devresini tek golle mağlup kapatan Çerkezköyspor ikinci devrede ataklar geliştirerek beraberlik golünü aramaya çalıştı. Rakibine pozisyon vermeyen Sultanbeyli Belediyespor ise farkı ikiye çıkarmak için geliştirdiği ataklardan istediğini elde edemedi. Çerkezköyspor’un yüklendiği dakikalarda bir penaltı kazanan ev sahibi ekip golü bularak farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamladı. Sultanbeyli Belediyespor aldığı 3 puan ile ilk yarıyı 23 puan ile beşinci sırada tamamlarken, üst üste üçüncü yenilgisini alan temsilcimiz Çerkezköyspor ise 12 puanla ilk devreyi tamamladı.
 

LÜLEBURGAZSPOR ÖNE GEÇTİ

Haftaya lider durumda giren Sultangazispor ise evinde Lüleburgazspor’u konuk etti. Maça etkili başlayan konuk ekip Lüleburgazspor güçlü rakibi karşısında ilk dakikalarda önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Ataklarını sıklaştıran konuk ekip Lüleburgazspor 25.dakikada Tolga’nın ayağından bulduğu golle öne geçmesini bildi. Golün şokunu üzerinden çabuk atan güçlü Sultangazispor ise özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarda beraberlik golünü aradı. Ancak karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Lüleburgazspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

İLK DEVREYİ LİDER TAMAMLADI

İlk devreyi tek golle mağlup kapatan ev sahibi ekip Sultangazispor ikinci devreye fırtına gibi girdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip beraberlik golünü ise 64.dakikada buldu. Lüleburgazspor ise ikinci devre rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 77.dakikada Yalçın ile öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Sultangazispor 80.dakikada bir gol daha bularak karşılaşmadan da 3-1’lik üstünlük ile ayrıldı. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Sultangazispor puanını 30 yaparak ilk devreyi lider tamamlarken, Lüleburgazspor ise ligin ilk devresini 16 puanla yedinci sırada tamamladı.
 

EDİRNESPOR TEK GOLLE KAZANDI

Haftaya ikinci sırada giren Edirnespor Gençlik Kulübü ise deplasmanda Kırklareli temsilcisi Babaeskispor’ a konuk oldu. Babaeski 100 Yıl sahasında oynanan  maça etkili başlayan taraf ise Edirnespor Gençlik Kulübü oldu. Karşılaşmanın 10.dakikasında İlkay’ın ayağından bulduğu golle öne geçen Edirne ekibi kalan dakikalarda da üstünlüğünü devam ettirdi. Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda savunmada hata yapmayan konuk ekip karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak ilk devreyi 27 puanla ikinci sırada tamamlamasını bildi. Babaeskispor ise aldığı bu mağlubiyet ile 15 puanla ilk devreyi dokuzuncu sırada tamamladı.
 

TUZLASPOR RAHAT KAZANDI

Haftaya üçüncü sırada giren Tuzlaspor sahasında ağırladığı grubun zayıf takımlarından İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi. Tuzlaspor, ilk yarının son haftasında, sahasında ağırladığı Çenesuyu Plajyoluspor karşısında mücadeleye oldukça hırslı başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında sert esen rüzgarı da arkasına alan Tuzlaspor, maçın 11. Dakikasında rakip ceza sahası içinde, Çenesuyu Plajyoluspor’lu futbolcunun elle oynaması sonucu kazandığı penaltıda topun başına geçen Bahadır, topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Maça oldukça moralli ve istekli başlayan İstanbul ekibi 22.dakikada ilk golün sahibi Bahadır ile ikinci golü buldu. 2-0’ın ardından ataklarını kesmeyen Tuzlaspor’un ilk yarı da tam 3 topu direkten döndü. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Tuzlaspor 43.dakikada ani geliştirdiği atakta Yakup ile farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Tuzlaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamladı.
 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE KAZANIYOR

Haftaya dördüncü sırada giren Tekirdağspor ise ilk devrenin son karşılaşmasında evinde Bağcılarspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk devresinde rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile birlikte hakimiyeti tamamen eline alan ev sahibi ekip Tekirdağspor 73.dakikada golcü oyuncusu Birol ile sonuca ulaştı. Karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılan Tekirdağspor ilk devreyi 24 puanda tamamlarken, Bağcılarspor ise 11 puanda kaldı.
 

KÖRFEZ BELEDİYESİ SON DAKİKALARDA YIKILDI

Ligde son haftaların en formda ekibi olan Hereke Yıldızspor ise evinde Kırklareli Sanayispor’u ağırladı. Oyunun hemen başında Sevgin ile öne geçen Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor üstünlüğünü sürdürdü. Oğuzhan ve Erdoğan ile çok elverişli pozisyonlar bulan Kırmızı-Yeşilli ekibimiz fırsatları cömertçe harcadı. İlk devreyi tek gollü üstünlük ile tamamlayan Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ikinci devrede ataklarını sürdürdü. Rakibi karşısında tek kale bir futbol oynayan Kocaeli ekibi Kırklareli Sanayispor’un son dakikalarda gelen penaltı golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Bu beraberlik ile Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor 22 puanla altıncı sıraya gerilerken, puanını 7 yapan Kırklareli Sanayispor ise ligin dibinden bir az olsun kurtuldu.
 

İNCİRLİSPOR SON DAKİKALARDA KAZANDI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta iki haftadır kazanan Suadiye Belediyespor ilk devrenin son karşılaşmasında İstanbul temsilcisi İncirlispor’u konuk etti. Maça etkili başlayan İncirlispor ilk dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. İlerleyen dakikalarda taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip bulduğu golle beraberliği sağladı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada ilk devre başka gol olmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde maçın bitimine kısa bir süre kala galibiyet golünü bulan İncirlispor karşılaşmadan 2-1’lik üstünlük ile ayrılarak ilk devreyi üç puan ile kapatmasını bildi. Bu galibiyet ile İncirlispor puanını 16 yaparken, Suadiye Belediyespor ise 14 puanla ilk devreyi tamamladı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10