Hedef 'Sıfır Sorun’du ‘Sırf Sorun' oldu

Edirne İl Teşkilatına ziyarette bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, AKP Hükümeti'nin komşularla 'sıfır sorun' politikası ile yola çıktığını fakat 'sadece sorun üret

Bölgede Gündem 3.01.2013 19:33:00 0
Hedef

 Çerkezköy Haber - SP Genel Başkan Yardımcısı İriş, partisinin Edirne İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya, Edirne İl Başkanı Ali Erhan Demirkıran, İl Tanıtma Başkanı Selim Kaya ve bazı partililer de katıldı.

 

“STRATEJİK KURUMLARIDA SATTILAR”

10 yıllık AK Parti döneminde zenginin daha zengin, fakirin ise daha fakir olduğunu ifade eden İriş, 2013 bütçesinde yatırımlara 33 milyar, faize ise 53 milyar ayrıldığını, 10 yılda devlet hazinesinden 500 milyarı aşkın faiz ödendiğini, buna rağmen ülkemizin borçlarının 220 milyar dolardan 600 milyar dolar seviyesine yaklaştığını belirtti. Sadece devlet değil, kişiler ve şirketlerin de gırtlağa kadar borçlu olduğunu söyleyen İriş, “30 yılda 50 milyarlık Özelleştirme yapıldı. Bunun 40 milyar dolarlık kısmı 10 yıllık AKP döneminde yapıldı. Yüzlerce tesis ve stratejik kurum satıldı. Çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği yendi” diye konuştu.
 

SP 6 OCAK'TA PATRİOT'LARA KARŞI MİTİNG YAPACAK

Türkiye'nin komşu ve bölge ülkeleri ile iyi ilişkiler geliştiremediğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı İriş, sıfır sorun hedefinin, 'sırf sorun' haline geldiğini belirtti. Başbakan'ın 'Bu ülke NATO ülkesidir' deyip patriotların topraklarımıza yerleştirilmesinin yanlış olduğunu söyleyen İriş, “Ülkemiz NATO toprağı değil, şehit kanlarıyla sulanmıştır. Biz, topraklarımıza patriotların yerleştirilmesini protesto etmek için 6 Ocak Pazar günü Gaziantep'te büyük bir miting yapacağız” dedi.
 

EN ÖNEMLİ SORUNLARDAN BİRİ TERÖR

Türkiye gündeminin en önemli sorunlarından birinin de terör olduğunu ifade eden Mustafa İriş, terörün en büyük destekçisi ve organizatörünün ise Siyonizm olduğunu belirtti. Siyonizm'in hedefinin dünya hakimiyetini sağlamak ve Büyük İsrail Devleti'ni kurmak olduğunu ifade eden İriş, Irak, İran, Suriye, Suudi Arabistan, Ürdün, Mısır ve Türkiye’nin parçalanmak istendiğini savundu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10