Otomobil takla attı; 2 ölü

Marmara Ereğilisi’nde sürücüsünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Ahmet Erol olay yerinde, Koray Cırcır ise kaldırıld

Marmara Ereğlisi 3.01.2013 19:50:00 0
Otomobil takla attı; 2 ölü
DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Kaza, önceki gün Botaş kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Marmara Ereğlisi İlçesine bağlı Yeniçiftlikte oturan Ahmet Erol, kullandığı 59 ZK 804 plakalı otomobili ile arkadaşları Koray Cırcır, Nurdoğan G. ve Gürkan M. ile bir süre alkol aldıktan sonra Silivri ilçesine bağlı Gümüşkaya köyüne çorba içmeye gitti. Çorba içtikten sonra tekrar beldeye dönüşe geçen dört arkadaş Botaş kavşağına geldikleri sırada sürücü Ahmet Erol, virajı alamayınca direksiyon hakimiyetini kaybetti.
 

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Takla atmaya başlayan araç yolun sağında bulunan su kanalına düşmesi sonucu durdu. Hurda yığınına dönen otomobilde bulunan sürücü 35 yaşındaki Ahmet Erol olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan Koray Cırcır, Nurdoğan G. ve Gürkan M. ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Koray Cırcır yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının ise durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma sürüyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10