Engel tanımıyorlar

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Engeliler Korosu çalışmalarını izledi. Yaklaşık altı ay önce koro çalışmalarına başlayan Çerkezköy Belediyesi Engelliler Korosu, bu güne kadar 10 parÃ

Çerkezköy 17.01.2013 22:21:00 0
Engel tanımıyorlar

BAŞKAN ERTEM İZLEDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ile birlikte, yaklaşık 6 ay önce çalışmalarına başlayan Çerkezköy Belediyesi Engelliler korusunun Anfi Tiyatro’daki çalışmalarını izledi. Anfi Tiyatro’da engellilere yönelik yapılan çalışmalarda engeliler bu güne kadar on parçayı seslendirmeyi öğrendi. Çalışmalar Perşembe günleri 14.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılıyor.

 

ERTEM PARÇAYI SESLENDİRDİ

Başkan Ertem’in de izlediği çalışmalarda Çerkezköy Belediyesi Engelliler Korosu üyeleri, Yusuf  Nalkesen’in hüzzam makamındaki “Neden kaçtın uzaklara, Kapanmaz kalpteki yara, Unutma gel beni ara, İçimdesin, içimdesin, Ne özledim bilemezsin” şarkısını seslendirdi. Engelliler Korosu Şefi Fahrihan Ünsal’ın, aynı parçayı kendisinin seslendirmesini istemedi üzerine Ali Ertem bu isteği kırmayarak şarkıyı seslendirdi. 

 

MEMNUNİYET DUYDUM
Koro çalışmalarını izledikten sonra konuşma yapan Başkan Ali Ertem, Çerkezköy Engelliler  Korosu’nun istikrarlı çalışmalarından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Hocanızla birlikte, istikrarlı bir şekilde koro çalışmalarınızı yürütmeniz beni oldukça sevindirdi. Sizlerin böylesine başarılı bir şekilde çalışmanız sonucunda daha çok şeyler başarabileceğinize inanıyorum. İnşallah bu çalışmalarınızı tamamlayıp, bizlere bir konser verirsiniz” dedi.

 
KONSER VERECEKLER
Çerkezköy Belediyesi Engelliler Korosu Şefi Fahrihan Ünsal da, çalışmalara başladıkları günden bu zamana kadar kursiyerler tarafından 10 parçanın öğrenildiğini ifade ederek “Kursiyer sayımız 18 olup, bu güne kadar 10 parça üzerinde çalışmalarımızı tamamladık.  Kurs mayıs ayında tamamlanmış olacak. Mayıs ayında engelliler haftasında kursiyerlerimiz bir konser verecekler. O güne kadar 8 parça üzerinde daha çalışmalar yapacağız. Engelliler haftasında kursiyerlerimiz, koro ve solo şeklinde konseri icra etmiş olacaklar” dedi.
 

Haber Merkezi    

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10