Kızılpınar Belediyespor Saray deplasmanında

1.Amatör Küme B Grubu’nda Sultanköy Belediyespor’a evinde mağlup olarak şampiyonluk ümitlerini kaybeden Kızılpınar Belediyespor prestij karşılaşmasında Saray Belediyespor’a konuk olacak. Şampiyonluk id

18.01.2013 21:58:00 0
Kızılpınar Belediyespor Saray deplasmanında

 Çerkezköy Haber - Kızılpınar Belediyespor 1.Amatör Küme B Grubu’nda 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele edecek.

 

LİDERİ KONUK ETTİ

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk yarışında mücadele veren Kızılpınar Belediyespor 15.hafta karşılaşmasında geçtiğimiz hafta evinde lider Sultanköy Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlamasına rağmen istediği gol ve golleri bulamayan Kızılpınar Belediyespor rakibinin gelişen kontra atak golüne engel olamayarak karşılaşmada mağlup duruma düşmüştü.
 

EVİNDE ŞOK YENİLGİ ALDI

Rakibi karşısında beraberlik golünü arayan temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda istediğini elde edememişti. Kızılpınar Belediyespor karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan güçlü Sultanköy Belediyespor arka arkaya iki gol bularak farkı üçe çıkardı. İlk devrenin son dakikalarında gördüğü kırmızı kartla bir kişi eksik kalan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın ikinci devresinde etkili olamadı. Farklı skorun vermiş olduğu rahatlıkla kontrollü bir futbol ortaya koyan Sultanköy Belediyespor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmiş oldu.
 

İLK MAÇ 2-2 SONA ERMİŞTİ

Kızılpınar Belediyespor ile Saray Belediyespor ligin ilk devre karşılaşmasında Kızılpınar Belediyesi Sahası’nda karşı karşıya gelmişti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda beraberliği yakalamıştı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 2-2’lik eşitlik ile tamamlanmıştı.
 

 “HEDEF GALİBİYET”

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Saray Belediyespor maçına hazırlandıklarını belirten Kızılpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Er” Geçtiğimiz hafta evimizde Sultanköy Belediyespor’a mağlup olarak şampiyonluk iddiamızı kaybettik. Kalan üç haftayı en iyi değerlendirerek hedeflediğimiz noktada ligi tamamlamak istiyoruz.Saray Belediyespor’un gücünü biliyoruz. Ama bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.
 

MAÇ SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

Saray Belediyespor ile Kızılpınar Belediyespor Saray Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zirve adına haftanın en önemli karşılaşması ise saat 13.00’de başlayacak.
 

LİDER EVİNDE

Tekirdağ I. Amatör Küme B Grubunda ilk sırada yer alan Sultanköy Belediyespor ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakiplerinin 5 puan ilerisinde şampiyonluğa doğru ilerliyor. Sultanköy Belediyespor Pazar günü saat 13:00’da Çorlu Ahımehmetspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Sultanköy Belediye Spor ‘un taraftarlarını maçı izlemeye davet eden Kulüp Başkanı Cemal Bozkurt, “Artık yolun sonuna yaklaştık. Hedefimiz bu maçı da kazanıp, başarımıza başarı katmaktır. Tüm kasaba halkını maç izlemeye ve takımlarının yanında olmaya davet ediyorum” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10