Erteleme karşılaşmaları Pazar günü oynanacak

Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sitespor, şampiyonluk hedefinden uzaklaşmak istemeyen Veliköyspor ile altıncı hafta erteleme karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Evinde

18.01.2013 21:59:00 0
Erteleme karşılaşmaları Pazar günü oynanacak

 Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ve Sitespor ligin altıncı hafta karşılaşmasında üç puan arayacak.

 

İKİ TEMSİLCİMİZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Süper Amatör Küme’de bu yıl istediği sonuçları alamayan Sitespor ile haftaya ikinci sırada giren Veliköyspor ligin altıncı hafta erteleme karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Son hafta karşılaşmasında Şarköyspor’a mağlup olan Sitespor düşme hattından kurtulamadı. Sitespor maçı hazırlıklarını sürdüren Veliköyspor bu maçtan 3 puanla ayrılarak ligde zirve yarışından kopmak istemiyor.
 

 “KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYORUZ”

Ligde on üç puanla ikinci sırada bulunan Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yolunda en zor karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Sarı “ Çarşamba günü Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen mağlup duruma düştük. Karşılaşanın uzatma dakikalarında bulduğumuz golle bir puanı kurtardık. Sakat oyuncularımızın çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyoruz. Ancak bütün olumsuzluklara rağmen rakibimizi mağlup etmek istiyoruz. Son haftalarda ki puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz” dedi.
 

HEDEF ÜST SIRALAR

Alt sıralardan kurtulmak adına Veliköyspor karşılaşmasını hedef olarak gördüklerini söyleyen Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu” Ligde iyi bir mücadele ortaya koymamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık.  Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Şarköyspor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında ilk dakikalarda kalemizde gördüğümüz iki golle oyun disiplininden koparak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştık. Üst düzey futbolumuzu Veliköyspor karşısında da sürdürerek karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.
 

VELİKÖY SAHASI’NDA OYNANACAK

Veliköyspor ile Sitespor Pazar günü Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

ÜÇ KARŞILAŞMA VAR

Süper ligde yarın Sitespor ile Veliköyspor karşılaşması haricinde üç karşılaşma daha oynanacak. Haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelecek . Karşılaşma ise Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 14.00’de başlayacak. Haftaya averajla üçüncü sırada giren Velimeşe Belediyespor evinde son haftalarda kötü sonuçlar alan Ulaş Belediysepor’u konuk edecek. Velimeşe Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Çorlu Sanayispor ise evinde Şarköyspor’u konuk edecek. Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise yarın General Basri Saran Stadyumunda oynanacak.
 

PUAN DURUMU

 

1- Çorlu Gençlerbirliği 19

 

2- Veliköyspor 13

 

3- Velimeşe Belediyespor 13

 

4- Şarköyspor 12

 

5- Muratlı Belediyespor 11

 

6- Marmaracıkspor 10

 

7- Çorlu Sanayispor 7

 

8- Ulaş Belediyespor 6

 

9- Sitespor 4

 

10- Çorluspor

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10