Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 2012 karnesi

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 2012 yılı faaliyetleri ile ilgili değerlendirme yapan Park ve Bahçeler Müdürü Ünal Akkaya “2012 yılı çok verimli geçti. Birçok projeye im

Malkara 18.01.2013 22:00:00 0
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 2012 karnesi

 BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTIK

2012 yılında Yeni Mahalle Bağlar Sokak BİM yanındaki çocuk parkının, mevcut zemin teraslama yapılarak düzenlenmiş ve çocuk oyun grubu, spor aletleri ve dinlenme alanı planlanması yapılarak faaliyete geçti. Londra asfaltındaki Öztrak parkının eski basketbol bölümü yeniden düzenlenerek çocuk oyun ve dinlenme alanı planlanmasının faaliyete geçtiğini söyleyen Akkaya “Hacıevhat Mahallesi Gerçem Sokak kademe karşısı park yeniden düzenlenerek mevcut spor alanı ve çocuk oyun alanı yeniden değerlendirilmiş, bir basketbol sahası yapılmış ve kafeterya mahalle sakinlerinin hizmetini açıldı” bilgisini verdi. 
 

PARK ÇALIŞMALARI YAPILDI

“Gelincik Anaok"açlı kullanılmaya başlandı” diyen Akkaya, Hacı Leman Cami’nin önünde de düzenleme yapıldığını söyledi. Camiatik Mahalle Zeki Eren Caddesi Yapı yanında çocuk parkının düzenlendiğini ifade eden Akkaya “Hacıevhat Mahallesi Boyacı Çeşme Gülistan Yapı üstü park düzenlemesi yapıldı. Mevcut parka yeni bir çocuk oyun grubu, spor aletleri, kamelya, basketbol sahası ve mini bir büfe yapıldı. Hacıevhat Mahallesi Erenler minibüs durağı yanı park planlaması yapıldı. Bir çocuk oyun alanı, spor alanı, basketbol sahası, kafeterya ve kamelya planlandı. Kültür Merkezinin önü düzenlenmiş, yeşil alan çalışması yapıldı” dedi.
 

ÇALIŞMALARIMIZI TAÇLANDIRDI

2012 yılında Altın Karınca ödülü aldıklarını anımsatan Akkaya, “Çeşmelerimize Kimlik Kazandırma ve Tanıtma’  projesine alınan ödülün çalışmalarını taçlandırdığını söyledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10