Skatepark’ta güvenlik tedbirleri alınıyor

Gazi Osman Paşa Mahallesi Yunus Emre Parkı’nda inşa edilen spor alanının etrafının PVC kaplı kafesle çevrelendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Skatepark’ın yanına bir de güvenlik b

Çerkezköy 18.01.2013 22:03:00 0
Skatepark’ta güvenlik tedbirleri alınıyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköylü extreme sporu meraklıları için Yunus Emre Parkı içinde inşa edilen Skatepark’ın etrafı, güvenlik amacıyla PVC kaplı kafeslerle çevreleniyor.

 

SKATEPARK KAFESLE ÇEVRELENİYOR

Son zamanlarda Çerkezköylü gençlerin yoğun ilgi gösterdiği extreme sporların, daha uygun şartlarda yapılabilmesi adına, Çerkezköy Belediyesi tarafından Yunus Emre Parkı içine Skatepark yapılmıştı. Çerkezköy Belediyesi yetkilileri son olarak Skatepark’ın etrafını PVC kaplı kafeslerle çevreleyerek, gençlerin daha güvenli ortamda spor yapmalarını sağlayacak. Skatepark’ın etrafını çevreleyecek PVC kaplı kafes sayesinde parka giriş çıkışın kontrollü bir şekilde sağlanması da amaçlanıyor.
 

İMKANI OLMAYAN ÇOCUKLAR DA DÜŞÜNÜLDÜ

Skatepark’ın hemen yanına bir de güvenlik binası yapıldığını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Güvenlik binası içinde, maddi durumu ve imkanı olmayan gençlerin de extreme sporları yapabilmeleri için paten ve kaykay ile dizlik, dirseklik ve kask gibi güvenlik ekipmanları bulundurulacak. Skatepark’ın güvenliğinden, Çerkezköy Belediyesi tarafından görevlendirilecek bir çalışan sorumlu olacak” açıklamalarında bulundu. 
 

GENÇLERDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

209 bin 900 TL’lik sözleşme bedeli ile Belek İnşaat tarafından yapımına 13 Kasım 2012’de başlanan Skatepark’ın, etrafının kafesle çevrelenmesi ve güvenlik binasının da inşa edilmesinin ardından hizmete gireceği belirtildi. Henüz tam anlamıyla bitmemesine rağmen Çerkezköylü gençler bin 100 metrekarelik alana yapılan Skatepark’a akın etmeye başladı bile. Extreme meraklısı gençler kendileri için özel olarak tasarlanan ve kısa süre sonra hizmete girecek olan Skatepark’ta extreme sporlarını yapmalarına imkan tanıyan Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10