OSB’lerin tecrübesinden faydalanmak istiyoruz

Islah OSB’lerin altyapı ihtiyaçları kapsamında hazırlanacak projeler için Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin tecrübelerinden faydalanmak amacıyla Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ?

Çerkezköy 23.01.2013 01:00:00 0
OSB’lerin tecrübesinden faydalanmak istiyoruz

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, dün Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Dizayn Boru fabrikası ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hakan Plastik fabrikasında incelemelerde bulundu.

 

İLK DURAK VELİMEŞE

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ilk olarak dün saat 10.00 sıralarında Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Dizayn Boru fabrikasını gezdi. Vali Yerlikaya, Dizayn Grup’un kurucusu ve Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları eşliğinde fabrikada incelemelerde bulundu. Fabrika gezisinin ardından İbrahim Mirmahmutoğulları tarafından sunum yapılarak Vali Yerlikaya’ya fabrikanın faaliyetleri ve altyapısı hakkında bilgiler verildi. Sunum basına kapalı olarak gerçekleşti.
 

ALTYAPI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Ali Yerlikaya ile beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hakan Plastik fabrikası oldu. Saat 12.00 sıralarında Hakan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karadeniz ve Hakan Plastik Fabrikası Genel Müdürü Ali Zeki Karadeniz tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, fabrikayı gezerek incelemelerde bulundu. Yerlikaya, gezisi boyunca Hakan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karadeniz ve Fabrika Genel Müdürü Ali Zeki Karadeniz’den fabrikanın üretim ve altyapı çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Hakan Plastik’teki ziyaretin sonunda ise Kalite Güvence Müdürü Hakan Belen tarafından sunum yapıldı.
 

OLDUKÇA ETKİLENDİK

Tekirdağ sınırları içinde bulunan Hakan Plastik ve Dizayn Boru gibi büyük ve başarılı firmalarla gurur duyduğunu dile getiren Vali Ali Yerlikaya, beraberindekilerle birlikte daha sonra Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne geçti. Burada yaptığı konuşmada yeni ÇOSB Müdürlüğü binasının açılış töreninin Mart ayında gerçekleşeceğini belirten Vali Yerlikaya, “Bölgemizin 2 önemli sanayi kuruluşu Hakan Plastik ve Dizayn Boru fabrikalarını ziyaret ettik. İki kuruluşumuzun altyapı çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından inceledik ve oldukça etkilendik” dedi.
 

ÇOSB ÜYELERİNİN MEMNUNİYET DÜZEYİ NEDİR?

Islah OSB’lerin altyapı ihtiyaçları kapsamında hazırlanacak projeler için teknolojiyi yakından takip eden ve sektöründe öncü olan firmaların ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin tecrübelerinden faydalanmayı amaçladıklarını söyleyen Vali Ali Yerlikaya, “Ziyaretlerimizde, ‘ÇOSB üyelerinin memnuniyet düzeyi nedir, bu firmaların keşkeleri var mı’ sorularına yanıt alıp, var olan problemlere çözüm üretmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Yerlikaya’nın konuşmasının ardından ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından ÇOSB’nin faaliyetleri hakkında basına kapalı sunum yapıldı.
 

SAAT 17.00’DA İLÇEDEN AYRILDI

Vali Ali Yerlikaya dün saat 17.00 sıralarında Çerkezköy’den ayrıldı. Vali Ali Yerli Kaya’ya ziyaretlerinde Tekirdağ Vali Yardımcıları Mustafa Yel, Bekir Sıtkı Kocakundakçı ve Mustafa Masatlı, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ve Islah OSB Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10