ÇTSO Lisesi Öğretmen Lisesi’ne 3-0 mağlup oldu

Bir süredir devam eden Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği karşılaşmalarında Tekirdağ Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Çerkezköy temsilcimiz Çerkezköy Ticaret Odası Lisesi Gen

24.01.2013 00:17:00 0
ÇTSO Lisesi Öğretmen Lisesi’ne 3-0 mağlup oldu

 Çerkezköy Haber - ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşı karşıya geldiği rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

SAYI VERMEDİLER

Tekirdağ Atatürk Kapalı Spor Salonunda başlayan maça Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımının servisiyle başlandı. Maçta iki takımda ilk dakikalarda ortada bir maç oynadı. Karşılıklı sayıların alındığı ilk sette iki takımda sayı vermemek için büyük bir çaba harcadı. ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı  ilk teknik molayı 8-6 önde tamamladı.
 

BASKI GECİKMEDİ

İlk teknik moladan sonra toparlanmaya çalışan Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı savunmasında yaşadığı manşet hatalarından dolayı rakibiyle aradaki sayı farkının açılmasına engel olamadı. Temsilcimiz ÇTSO Lisesi yakaladığı güzel seriyi devam ettirmek için çabalarken rakibinin baskısı gecikmedi. Yeniden durumu beraberliğe taşıyan Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi oyun içinde hakimiyet kurmaya çalıştı. Diğer oynadığı maçlara göre daha pasif oynayan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol takımı ikinci teknik molaya da 16-15 önde girdi
 

ÇOK ÇABA SARF ETTİLER

Her iki takımında iyi bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın 20’li sayılarına beraberlik ile girildi. Maçta iki takımda ilk seti almak için çok çaba sarf etti. Büyük bir savunma içerisinde oynayan Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bulduğu iki sayıyla 25-23 önde tamamlayarak ilk seti alıp durumu 1-0 yaptı.
 

FARK AÇILDI

İlk setin başa baş bittiği maçta ikinci sete her iki takımda hırslı başladı.Ortada başlayan maçta birinci setteki gibi  iki takımda karşılıklı sayılarla maçı berabere sürdürdü. Kazananın grupta büyük bir avantaj sağlayacağı maçta Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı oyun motivasyonunu yüksekte tutmaya çalıştığı gözden kaçmadı. İlk teknik molaya 8-6 Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı önde girdi Teknik molanın ardından Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol güzel bir seri yakalayarak rakibiyle aradaki sayı farkını açtı.
 

FARK BEŞE ÇIKTI

İyi bir seriyle devam eden Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı önde olmanın verdiği rahatlıkla maça hakimiyetini koydu. Rakibin sert oyunundan dolayı oyun disiplininden düşmemeye çalışan Temsilcimiz  ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı yeniden toparlanmakta zorlandı. Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol kaydettiği beş sayı farkla ikinci teknik molaya 16-11 önde tamamlamayı bildi.
 

DURUM 2-0 OLDU

Teknik moladan sonra daha toparlanmış bir halde sahaya çıkan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı güzel bir seri yakalayıp durumu eşitledi. Yeniden karşılıklı sayıların döndüğü ikinci setin 20’li sayılarına Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı oldu. Rakibi karşısında daha az hata yapan Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi seti 25-21 alarak durumu 2-0 yaptı.
 

TEMSİLCİMİZ TOPARLANDI

İki seti de kıl payı veren ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı üçüncü sette savunma ağırlıklı oyun sergiledi. Güzel bir seri yakalayan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Betül, Tuğçe, ve Selen üçlüsüyle fırtına gibi eserek ilk teknik molaya 8-5 önde tamamlamayı bildi.  Teknik  moladan sonra oyun temposunun düştüğü maçta iki takımda oyunda kalmak için büyük bir çaba gösterdi. Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı yakaladığı güzel bir seri ile rakibiyle aradaki sayı farkını indirip eşitliği sağladı.  Beraberliğin de bu sette de eksik olmadığı maçta sert smaçlarla oyun temposunu artırmaya çalışan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı rakibi Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Takımı karşısında ikinci teknik  molaya 16-14 önde girdi
 

3-0 MAĞLUP OLDUK

Teknik moladan sonra her iki takımında yorgunlukları gözden kaçmadı. Yapılan servis ve manşet hataları yüzünden zorlanan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı aradaki sayı farkının açılmasına engel olamadı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Tekirdağ Belediye Anadolu Öğretmen  Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı 20’ li sayılara önde girdiği karşılaşmanın üçüncü setini de 25-23 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10