Kapaklıspor Yıldız Gençlikspor’u dört golle geçti (4-0)

1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor ligin 16.hafta karşılaşmasında Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan temsi

24.01.2013 00:17:00 0
Kapaklıspor Yıldız Gençlikspor’u dört golle geçti  (4-0)

 1. Amatör Küme B grubu 8.hafta erteleme karşılaşmasında Pınarbaşıspor ile karşı karşıya gelen Kapaklıspor rakibi karşısında bulduğu dört golle müsabakadan galibiyet ile ayrıldı.

 

MÜSABAKA AHMET TANER KIŞLALI SAHASI’NDA OYNANDI

1.Amatör Küme B Grubu 16'ncı haftasında zirve mücadelesi yapan Kapaklıspor ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yıldız Gençlikspor karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 14.00’de Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı.
 

KAPAKLISPOR UFUK İLE ÖNE GEÇTİ

Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kapaklıspor gol için tüm hatları ile yüklendi. Yıldız Gençlikspor ise Kapaklıspor karşısında istediği oyunu sergileyemedi. Müsabakanın 28.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında Ufuk topla buluştu. Ufuk’un vuruşu filelere gidince Kapaklıspor karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi.
 

TEMSİLCİMİZ ETKİLİ MÜCADELE SERGİLEDİ

Öne geçen Kapaklıspor farkı açmaya çalıştı. Skor avantajını arkasına alan temsilcimiz Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkmaya başladı. Yıldız Gençlikspor ise savunmasında sık sık hatalar yapmaya başladı. Baskısını iyice artıran Kapaklıspor istediği ikinci golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın ilk devresinin son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 

EV SAHİBİ EKİP YILDIZ GENÇLİKSPOR SIK SIK HATALAR YAPTI

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrenin başlaması ile birlikte Kapaklıspor ataklarını sürdürdü. Yıldız Gençlikspor en azından beraberlik için mücadele ettiği karşılaşmada istediği oyunu temsilcimiz karşısında sergileyemedi. Kapaklıspor farkı açmak için tüm hatları ile Yıldız Gençlikspor yarı alanına oyunu yıktı. 50.dakikalarda tekrar Ufuk çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Ufuk şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Farkın ikiye çıkması ile birlikte Kapaklıspor müsabakada daha rahat bir oyun sergiledi. Yıldız Gençlikspor ise  kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.
 

FARK AÇILDI

Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Kapaklıspor etkinliğini sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kapaklıspor birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Kapaklıspor müsabakada üçüncü gole 58.dakikada Tanju ile ulaştı. Ani gelişen Kapaklıspor atağında az adamla yakalanan Yıldız Gençlikspor savunması tehlikeyi uzaklaştıramayınca Kapaklıspor Tanju’nun şık golü ile farkı üçe çıkardı.
 

FARK DÖRDE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde çok rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Kapaklıspor cılız gelişen Yıldız Gençlikspor ataklarında savunmasında hata yapmadı. Rakibinin en az bir gol için geldiği dakikalarda organize ataklarla etkinliğini sürdüren temsilcimiz Kapaklıspor 80.dakikada Tolga ile farkı dörde çıkardı. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında Emre’nin ortasını iyi takip eden Tolga şık bir kafa vuruşu ile Kapaklıspor’un dördüncü golünü kaydetmesini bildi. Karşılaşmanın son bölümleri ise Kapaklıspor'un üstünlüğü ile geçti. Yıldız Gençlikspor  en azından bir gol için geliştirdiği ataklarda istediği golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka Kapaklıspor'un 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Kapaklıspor aldığı üç puan ile puanını 32'e çıkartırken,  Yıldız Gençlikspor ise 6 puanda kaldı.
 

''GALİBİYETİ HAKETTİK''

Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural, karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Cengiz Vural, Yıldız Gençlikspor karşısında ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün bir futbol sergilediklerini ve hak ettikleri bir galibiyeti hanelerine yazdırdıklarını belirterek ''Lig'in ilk devresinde olduğu gibi ikinci devresinde de Yıldız Gençlikspor’u mağlup etme başarısını gösterdik. İyi bir müsabaka oldu. Oyuncularımın Yıldız Gençlikspor karşısında sergiledikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyorum'' dedi.
 

''KALAN HAFTALARI EN İYİ ŞEKİLDE TAMALAMAYA ÇALIŞACAĞIZ''

Vural, Lig'in bitimine iki hafta kaldığını belirterek “ Lider Sultanköy Belediyespor ile aramızda beş puanlık bir fark bulunuyor. Bu hafta sonunda ise liderle mücadele edeceğiz. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek aradaki puan farkını ikiye indirip son hafta Sultanköy Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Lig'de kalan iki haftayı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10