Veliköyspor zorlu virajda

Evinde Sitespor’u mağlup ederek ikinci sıraya yükselen Veliköyspor ligin sekizinci hafta erteleme karşılaşmasında deplasmanda Velimeşe Belediyespor’u konuk edecek. Zorlu mücadeleye sahne olması beklenen karşı

25.01.2013 23:58:00 0
Veliköyspor zorlu virajda

 Çerkezköy Haber- Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin sekizinci hafta  erteleme  karşılaşmasında üç puan arayacak.

 

RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

Pazar günü karşı karşıya geleceği Velimeşe Belediyespor karşısında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Velimeşe Belediyespor karşısında galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek “Sitespor karşısında güzel bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldık. Bu hafta Velimeşe Belediyespor’u mağlup ederek taraftarımıza bir kez daha galibiyet tattırmak  istiyoruz” diye konuştu. Müsabaka Veliköy Sahası’nda saat 13.00’de başlayacak.
 

16 PUANLA İKİNCİ SIRADA BULUNUYOR

Ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Veliköyspor bir önceki hafta kendi evinde Sitespor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Veliköyspor alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor  karşısında maç başından sonuna kadar etkili bir oyun sergiledi. İkinci devre bulduğu tek golle karşılaşmada öne geçen Veliköyspor kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdürerek karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildi. Veliköyspor ligde oynadığı karşılaşmalarda 16 puan toplayarak ikinci sırada bulunuyor.
 

VELİMEŞE ENGELE TAKILDI

Haftaya üçüncü sırada giren Velimeşe Belediyespor  ise bir önceki hafta kendi evinde Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koysa da ev sahibi ekip arzuladığı golü ilk devrede bulamadı. İkinci devre de  sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Ulaş Belediyespor takımı bulduğu gollerle 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru attığı tek golle maçtan 3-1 mağlup olarak Ulaş Belediyespor engeline takıldı Velimeşe Belediyespor 12 puanla 3. sırada yer alıyor.
 

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Velimeşe Belediyespor  maçı hazırlıklarına Salı günü kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile başlayan Veliköyspor hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Son antrenmanını dün akşam saatlerinde yapan Veliköyspor maç saatini beklemeye başladı. Veliköyspor ile Velimeşe Belediyespor Pazar günü Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

OYNANACAK DİĞER MAÇLAR

Süper ligde Pazar günü Veliköyspor ile Velimeşe Belediyespor karşılaşması haricinde üç karşılaşma daha oynanacak. Haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde diğer maçlar ise Marmaracıkspor ile Şarköyspor ve en son olarak ta saat 18:00 de Muratlı Belediyespor ile Çorlu Sanayispor 13 Kasım sahasında karşılaşacaklar.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10