1.Amatör Küme’de 17.hafta heyecanı

1.Amatör Lig B Grubu’nda 17.hafta Pazar günü oynanacak dört karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya lider durumda giren Sultanköy Belediyespor takipçisi temsilcimiz Kapaklıspor ile karşı karşıya gelecek. Sultank

25.01.2013 23:59:00 0
1.Amatör Küme’de 17.hafta heyecanı

 Çerkezköy Haber- 1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimiz hafta sonunda on yedinci hafta karşılaşmalarına çıkacaklar.

 

KAPAKLISPOR LİDERİ KONUK EDİYOR

Ligin 17.haftasının en önemli karşılaşmasında Sultanköy Belediyespor deplasmanda temsilcimiz Kapaklıspor ile karşı karşıya gelecek. Haftanın en önemli karşılaşması olarak tabir edilen karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı hedefleyen Kapaklıspor son hafta öncesi rakibi ile puan farkını ikiye indirmeye çalışacak. Sultanköy Belediyespor’un karşılaşmadan bir puan ile ayrılması halinde son haftaya girmeden şampiyonluğunu ilan edecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.
 

“KAPAKLI GALİBİYET İSTİYOR”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini belirten Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural “ Rakibimiz ile aramızda beş puan fark var. Bu hafta lider Sultanköy Belediyespor’u mağlup ederek son hafta öncesi farkı iki puana indirmek istiyoruz. Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı güçlü rakibimiz karşısında da sürdürmek istiyoruz. Oyuncularımın bu maçtan üç puan ile ayrılacakları düşüncesindeyim” dedi.
 

KIZILPINAR EVİNDE OYNAYACAK

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Kızılpınar Belediyespor ise ligin 17.hafta karşılaşmasında son kez taraftarının karşısına çıkacak. Kızılpınar Belediyespor ile Trexta Fevzipaşaspor Kızılpınar Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Ligde 17.haftaya 30 puanla üçüncü sırada giren Saray Belediyespor ise deplasmanda 21 puanda bulunan Ahımehmet Gençlikspor’a konuk olacak. Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de oynanacak. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yıldız Gençlikspor ise deplasmanda düşmeme kaygısı yaşamayan Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan bu müsabaka ise saat 11.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10