Ekmek israfı kampanyasına destek istediler

Tekirdağ Toprak Mahsulleri Ofisi Şube Müdürü Yaşar Fidancı ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile görüştü.

Tekirdağ 1.02.2013 19:29:00 0
Ekmek israfı kampanyasına destek istediler

 EKMEK İSRAFI ÖNLENMELİ

Ziyarette  TMO tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de Ocak ayı başında bu konu ile ilgili başlatmış olduğu ‘ekmek israfı ‘ kampanyası için Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın neler yapabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ülkemizde her yıl israf edilen ekmekle 500 kilometre yol, 80 hastane, 500 okul, onlarca köprü yapılabileceği ifade edilirken, ülkemizde 2,1 milyar adet ekmeğin çöpe gittiği belirtilerek ekmek israfının önlenmesi gerektiği ifade edildi.
 

BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Ziyarette konuşan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Cengiz Günay konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda bilgilendirme konferansı yapılabileceğini ifade ederek “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak kampanyaya destek veriyoruz. Bununla ilgili toplumu bilinçlendirecek çalışmalarda bulunacağız” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10