Çareyi Çerkezköy’de aradı

Karaağaç Fatih Mahallesi Muhtarı Sevdekar Açık ile Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin dün saat 14.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 4.02.2013 19:47:00 0
Çareyi Çerkezköy’de aradı

 KARAAĞAÇLILAR, ERTEM’DEN YARDIM İSTEDİ

Karaağaç Beldesi Fatih Mahallesi sakinlerinin binalarında ruhsat olmadığı gerekçesi ile TREDAŞ’a abone olamadıklarını ve bu nedenle de elektrik borçlarını ödeyemediklerini belirten Mahalle Muhtarı Sevdekar Açık, “Fatih Mahallesi’nde hiç kimse borcunu inkar etmiyor. Biz yalnızca bina ruhsat ve abonelik işlemlerinin gerçekleştirilmesi için TREDAŞ’tan bir süre vermesini, bu süre zarfında kesik olan elektrikleri açmasını talep ediyoruz” dedi ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’den konu hakkında yardım istedi.
 

TREDAŞ’TAN SÜRE İSTEYECEK

Karaağaç’ta Fatih Mahallesi’nde elektrikle ilgili yaşanan sıkıntıdan haberdar olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nü arayıp Fatih Mahallesi sakinleri için süre talebinde bulunacağını söyledi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in bir diğer konuğu ise Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin oldu. Şahin, müftülüğün çalışmaları ile ilgili Ertem’e bilgi verdi. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10