Ertem’den başarılı sporculara malzeme desteği

Çerkezköy Belediyesi’nde dün saat 15.00’da düzenlenen törende Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü’ne 216 takım eşofman ve forma, 20 ba

Çerkezköy 4.02.2013 19:49:00 0
Ertem’den başarılı sporculara malzeme desteği

 Çerkezköy Haber - Sporda büyük başarılara imza atan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü’ne Çerkezköy Belediyesi tarafından spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

 

200’E YAKIN LİSANSLI SPORCUMUZ VAR

Bünyesinde 200’e yakın lisanslı sporcunun bulunduğunu ifade eden Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Danyeli desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti. Danyeli konuşmasında alt yapı olarak en fazla öğrenciye sahip olduklarını vurgulayarak, Çerkezköy ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini, zaferlerine yenisini eklemenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.
 

6’DA 6 YAPTIK

2 senedir kulübün yöneticiliğini yaptığını belirten Danyeli, “Geçen yıl basketbol ve voleybolda büyük işler yaptık. Bu senede ilk defa katıldığımız Deplasmanlı Bölgesel Erkek Voleybol Grup Maçlarında çıktığımız altı maçtan da galip ayrıldık. Ayrıca yine Deplasmanlı Bölgesel Bayan Voleybol Grup maçlarında oynadığımız üç maçtan iki galibiyetle ayrıldık. Alt yapı olarak Yıldız Kızlar Voleybol ve Genç Erkekler Basketbol Takımlarımızın mücadeleleri devam ediyor” ifadelerini kullandı.
 

BÜNYEMİZDE 15 TAKIM VAR

Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü bünyesinde 15 takımın bulunduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Mehmet Danyeli, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin, sporu sevmeleri için her türlü alt yapı desteğini veren bir kulübüz” dedi.
 

HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise, “Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü’ne alt yapı olarak spora verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Diğer okullara da örnek olmalarını isterim. Alt yapıdan bir sporcunun yetişmesi bizler için gurur vericidir. Çerkezköy olarak tüm sporcularımıza destek çıkmalıyız. Bu çocukların geleceği bizim geleceğimizdir. Herkesin üstüne düşen görevi yapmasını istiyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.
 

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ

Çocukların zeki ve ahlaklı bir şekilde yetiştirilmesinde sporun büyük önem taşıdığını kaydeden Ali Ertem, “Çerkezköy Kaymakamlığı, Çerkezköy Belediyesi ve işadamlarının bu genç sporculardan desteklerini esirgememesi gerekir” dedi. Ertem konuşmasının sonunda genç sporcuların yeni formalarıyla daha büyük başarılara imza atmalarını temenni etti.  
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10