Biyolojik arıtma tesisinde ihale aşamasına gelindi

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Ergene Nehri Eylem Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler’in yanı s?

Tekirdağ 5.02.2013 19:35:00 0
Biyolojik arıtma tesisinde ihale aşamasına gelindi

 ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ

Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ceyhan tarafından Ergene Nehri’nin temizlenmesi ile ilgili hazırlanan eylem planı ve yapılan çalışmalarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Toplantıda konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da “Ergene Nehri ve Ergene Havzası ile ilgili önemli adımlar atıldı” dedi. Tekirdağ Belediyesi olarak çevre temizliğine önem verdiklerini söyleyen Dalgıç, sahil kesiminde yaptığımız altyapı çalışmaları ile denize açıkta akan kanalizasyonları sistemine bağladıklarını söyledi.  

 

İHALE AŞAMASINA GELDİK

Biyolojik arıtma tesisi ile ilgili ihale aşamasına geldiklerini belirten Başkan Dalgıç “Ergene Nehri’nin kirliliğinden en çok etkilenen illerin başında Tekirdağ geliyor. Sanayi kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları hep birlikte yapılan çalışmalar sonucunda Ergene Nehri’nin eski güzel günlerine döneceğine inanıyorum” diye konuştu.  

 

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10