Sertifikalarını Süleyman Soylu’dan alacaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanı Süleyman Soylu, 2012 Nisan-Mayıs aylarında gerçekleştirilen 'Lider Ülke Türkiye–3' konulu Siyaset Akademisi’nin 29 Eylül 2012’de yapılan sı

Çerkezköy 7.02.2013 20:35:00 0
Sertifikalarını Süleyman Soylu’dan alacaklar

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, 2012 Nisan Ayı’nda başlayan ve 8 hafta süren 'Lider Ülke Türkiye-3' konulu Siyaset Akademisi’nin 29 Eylül 2012’de yapılan sınavında dereceye giren katılımcılar için düzenlenecek olan sertifika töreni 10 Şubat Pazar günü yapılacak. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşmesi planlanan etkinliğe katılacak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanı Süleyman Soylu, sınavda başarılı olan katılımcılara sertifikalarını verecek.

 

102 KİŞİYE BAŞARI BELGESİ VERİLECEK

Çerkezköy ‘Lider Ülke Türkiye–3’ konulu Siyaset Akademisi’ne katılan 190 kişiden 102’sinin 50 puan barajını geçerek ‘Başarı Sertifikası’ almaya hak kazandığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Diğer arkadaşlarımıza da ‘Katılım Belgesi’ verilecek. Sertifika Töreni’ne Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’nun yanı sıra, Tekirdağ Milletvekillerimiz Özlem Yemişçi ve T. Ziyaeddin Akbulut ile AK Parti İl Başkanımız Ahmet Kambur da katılacak” diye konuştu. 
 

KARAOĞLU 1. OLDU

29 Eylül 2012’de yapılan sınavda Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Necati Karaoğlu’nun 1. olduğunu ifade eden Alaettin Demirbağ, “Bir sonraki siyaset akademimiz 2013 Nisan-Mayıs döneminde ‘Yerel Yönetimler’ konu başlığı altında gerçekleştirilecek. Ön kayıtla önümüzdeki hafta itibari ile başlayacak” dedi.
 

AMAÇ DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR

Bugüne dek düzenlenen Siyaset Akademilerine ülke genelinde yaklaşık 60 bin kişinin katıldığını ifade eden Alaettin Demirbağ, “Siyaset Akademileri, AK Parti’nin propagandasının yapıldığı bir platform değildir” dedi. Siyaset Akademilerinin siyasal kültürün yayılması ya da değiştirilmesinde etkili olması amacıyla kurulduğunu belirten Demirbağ, “Akademilerin amacı, herhangi bir siyasal kimlik gözetmeksizin bütün vatandaşların, geleceğin Türkiyesi’nin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek, sosyal ve kültürel anlamda donanımlı bireyler olmaları sağlamaktır” şeklinde konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10