“Malkara sosyal sorumluluğu yaşıyor”

Malkara Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı kurulan Proje Geliştirme Ar-Ge Birimi “Malkara Sosyal Sorumluluğu Yaşıyor” adlı projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Malkara 10.02.2013 18:17:00 0
“Malkara sosyal sorumluluğu yaşıyor”

 SAHA ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Proje kapsamında, ilçe sınırları içinde sosyal ve ekonomik kalkınmayı geliştirmek amacıyla saha çalışmaları yapılarak, belediyenin ihtiyaç duyduğu sosyal doku tespiti gerçekleştirilecek. Bu çalışma ile Malkara’da var olan tüm dezavantajlı gruplar; “Engelliler, eğitimsizler, işsizler, sağlık güvencesi olmayanlar vb. sosyal ihtiyacı bulunan vatandaşlar tespit edilerek gerekli bilgiler toplanacak.
 

DOĞRU TESPİTLER YAPILACAK

Trakya Kalkınma Ajansı 2013 Yılı Mali Destek Programı kapsamındaki işbu “Sosyo – Ekonomik Kalkınma Projesi” hibe programından faydalanmak üzere Trakya Kalkınma Ajansına sunulacak. Proje kabul gördüğü takdirde Belediye Ar – Ge Birimi çalışmalarına start verecek. Şubat ayı Belediye Meclis toplantısında oybirliğiyle alınan karar gereğince proje belgelerini imzalamak için Belediye Başkanı Birol Kaya’ya yetki verildi. Başkan Birol Kaya, proje ile doğru tespitler yapılarak, doğru harcamalar yapılmasının hedeflendiğini söyledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10