Bayramoğlu Pastanesi’nde partililer ile bir araya geldi

Çerkezköy’de düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi’nin sertifika töreni için önceki akşam Çerkezköy’e gelen AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu programın ardın

Çerkezköy 11.02.2013 18:51:00 0
Bayramoğlu Pastanesi’nde partililer ile bir araya geldi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’e gelen AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu programın ardından partililerle bir araya geldi. 

 

BAYRAMOĞLU PASTANESİNE GEÇTİLER

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen sertifika töreninin ardından Çerkezköy Bayramoğlu Pastanesine geçen AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet ederek çay ve salep içti.
 

“ÇORLU’YA GELEBİLİRİM”

AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partililer ile bol bol sohbet etme imkanı buldu. Partililerin kendisine olan ilgisinden çok mutlu olduğunu belirten Soylu, Çerkezköy’ü sevdiğini ifade ederek ilerleyen zamanlarda Çerkezköy’e tekrar geleceği müjdesini verdi. AK Parti Tekirdağ Ar-Ge Birim Başkanı Yavuz Avcı önümüzdeki hafta Çorlu’da başlayacak olan Siyaset Akademisine Soylu’yu davet etti. Programı çerçevesinde İstanbul’da olduğu vakit Çorlu’daki siyaset akademisine katılacağını söyleyen Soylu “Haftaya program olmayabilir. İstanbul’da olursam Siyaset Akademisine gelebilirim” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10