Sizden tek farkım kravatımın olması, onu da çıkarıyorum

İstasyon Mahallesi ve Tepe Emlak Konutları Mevkiinde kahve ziyaretleri gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Belediye Meclis Ã

Çerkezköy 12.02.2013 18:45:00 0
Sizden tek farkım kravatımın olması, onu da çıkarıyorum

 KONFERANS HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Önceki akşam İstasyon Mahallesindeki Tepe Kıraathanesi ve Mert Kıraathanesi ile Tepe Emlak Konutları Mevkiindeki Tepe Kahvehanesi’ne Yönetim Kurulu üyeleri Mümin Kolar ve Ali İhsan Özlem ile ziyarette bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Ordu, 17 Şubat Pazar günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Kanser ve Kalp hastalıkları” konulu konferansla ilgili vatandaşlara bilgi verdi. 
 

SAĞLIKSIZ İNSAN HİÇBİR ŞEY YAPAMAZ

Çorlu ve Çerkezköy’de büyük oranda kanser ve kalp hastalıkları vakalarının yaşandığını söyleyen Ordu “Özellikle Çerkezköy ve Çorlu’da ciddi oranda kanser ve kalp hastalıklarına yakalananlar var. Dört ay içinde benim delegelerimden beş tanesi kansere yakalandı. Bu kanser hastalığı ve kalp insanlara virüs gibi yapışıyor. Bir ulusun var olmasını istiyorsak toplumumuzda sağlıklı olması gerekiyor. Önce sağlık, sonradan diğerleri geliyor. Sağlıksız insan hiçbir şey yapamaz” dedi.
 

“VATANDAŞIN KARŞISINA NASIL ÇIKIYORSUN”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in kahvehane toplantılarına katıldığını anımsatan Mustafa Ordu “Dokuz yılını geçiren Belediye Başkanı kahvelere gelerek dertlerinizi dinleme geldik diyor. Mübarek adam dokuz yıldır bu insanların dertlerini ve sıkıntılarını halledebildin mi? Dokuz sene önce bu vatandaşın sana verdiği oyla yeni doğan meclis dokuz yaşındadır. Hala sıkılmadan vatandaşın karşısına nasıl çıkıyor? Vatandaşın parası, tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan 5 milyon TL resmen çöpe gitti” dedi.
 

“BEN GÖREVİMİ YAPIYORUM”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak kendi imkan ve gücü ile siyaset yapmaya devam ettiğini belirten Ordu “Ben ne devletten ne de kimseden para alarak bu siyaseti yapıyorum. Kimseye de gebeliğim yoktur. Zaten benim gibi on tane aynı kafada olan kişi benim yanımda olsa ben bunları hallaç pamuğu gibi atarım. Kim olursa olsun 2009 seçimlerinde gördünüz. Tek başıma dört belediyesi olan Ak Parti’nin belediyesini 1.5’a indirdim. Ben görevimi yapıyorum” diye konuştu.
 

“BANA KÜFÜR MÜ EDİYORSUN DERDİM”

İstasyon Mahallesi’ndeki bazı arazilerin, Çerkezköy Belediyesi’nin borçları yüzünden icra yolu ile satıldığını söyleyen Ordu; “Yaklaşık 100 bin lira değerinde olan arsalar, Belediyenin eski avukatı tarafından, icra yolu ile 27 bin liraya satın alındı. Bugün vatandaşın hakkı olan Belediye’ye ait arsalar icra yolu ile yok pahasına satılıyorsa, 5 milyon lira harcanarak dökülen asfalt, üzerinden 15 gün geçmeden dağılıyorsa, bu iktidar hangi yüzle kahveleri geziyor. Ben bu kahve ziyaretlerinde vatandaş olsam Ali Ertem’e ne geliyorsun kardeşim bana küfür mü ediyorsun derim” ifadesini kullandı.
 

“BUYURUN KRAVATIMI ÇIKARTIYORUM”

Yapılan yanlışlara Çerkezköy halkının göz yummaması tavsiyesinde bulunan Ordu’nun sözleri üzerine kahvehanedeki bazı vatandaşlar “Yapılan usulsüzlerin bizler de farkındayız. Fakat gerçekten ses çıkarmaya korkuyoruz” dedi. Bu cevap üzerine çok sinirlenen Ordu “Benim yapılan usulsüzlüklere ne kadar karşı çıkmaya hakkım varsa, sizlerin de bir o kadar hakkı vardır. Ben de tıpkı sizler gibi bir kalp ve göz taşıyorum. Benim İlçe Başkanı olarak üzerimde çelik zırh yoktur. Şu an sizden tek farkım kravatımın olmasıdır ama eğer sorun buysa, buyurun kravatımı çıkartıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10