Kitaplar toplanmaya başlandı

Hayrabolu Belediye Başkanlığı tarafından desteklenen ve Hayrabolu İlköğretim Okulu tarafından başlatılan kitap toplama kampanyası “Işığım Ol” projesinde kitaplar belirlenen noktalarda toplanmaya ba?

Hayrabolu 13.02.2013 19:48:00 0
Kitaplar toplanmaya başlandı

 TOPLAMA NOKTALARI OLUŞTURULDU

Belediye Başkanı Hasan İrtem yaptığı açıklamada bu projeyi çok önemsediğini belirterek “Işığım Ol kitap toplama kampanyasının hem paydaşı, hem de sorumlu biri olarak desteklediğimiz proje kapsamında belirlenen kitap toplama noktalarından biri olan belediyemizde kitaplar toplanmaya başladı. Belediyemiz girişinde oluşturulan kitap toplama noktasında görevlimize teslim edilen kitaplar toplanarak, kitabı bağışlayan kişi ve kitap miktarları imza ile kayıt altına alınıyor” dedi.
 

EL ELE VERELİM

Belediye Başkanı İrtem, kitap kampanyasına çok daha büyük bir katılım olması için derneklerin, muhtarlıkların, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların el ele vererek evlerinde okumadıkları her türlü roman, hikaye, test kitaplarını bu kampanyaya vererek destek olunmasını isteyerek; “El ele verip çocuklarımızı kitapla buluşturalım. Buluşturduğumuz gibi, o körpecik beyinlere kitap okuma alışkanlığı kazandıralım. Özellikle anne ve babalarımızın da desteğini görelim” dedi. 1 Nisan’da sona erecek kampanya kapsamında bugüne kadar 200’ün üzerinde kitap toplandığı kaydedildi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10