Kadınlar aktif rol almalı

Toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığının geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının gü

Tekirdağ 13.02.2013 19:50:00 0
Kadınlar aktif rol almalı

 SICAK AİLE ORTAMINA KAVUŞTURACAĞIZ

Hatice Nur Yerlikaya gönüllülüğün köklü medeniyetimizin bize bir mirası olduğunu, bu uygulamanın sorumlu birey kimliğini yansıttığını belirtti. Herkesi bu projeye destek vermeye davet eden Yerlikaya, Gönül Elçiliği Projesinin alt başlıkları ile ilgili de bilgi vererek özellikle “Koruyucu Aile” uygulamasının önemine dikkat çekti. Projenin başlangıcında, Yetiştirme Yurtları'ndan ve Sevgi Evleri'nden 280 çocuğun aile ortamlarına yerleştirildiğini, gelinen süreçte ise bu sayının 1492 ye çıktığını ifade eden Yerlikaya Tekirdağ’da bulunan 19 çocuğu vakit kaybetmeksizin bu sıcak aile ortamlarına kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
 

BU PROJEDE BAYANLAR AKTİF ROL ALMALI

Hem toplum kalkınması için, hem de insanlık için çok kutsal bir işin içerisinde yer aldıklarını ifade eden Hatice Nur Yerlikaya, bu konu ile ilgili toplumda herkesin elinden gelen bir şeylerin olabileceğini ifade ederek, özellikle de bayanların bu projede aktif rol almalarını istedi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yerlikaya projeye destek veren ve toplantıya katılan herkese teşekkür ederken, toplantı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama da proje ile ilgili sunumu ile devam etti. Koruyucu Ailelerden; Ersin Eryürek, Leyla Az ve Reyhan Gürtunca da duygularını katılımcılar ile paylaştılar.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10