“Barışmak için tektaş yüzük bile almıştım”

Saray’da kendisinden boşanmak istediği eşini bıçaklayarak öldüren zanlı Salih Aydın’a yargılandığı mahkeme tarafından dün olay yerinde tatbikat yaptırıldı.

Saray 13.02.2013 19:53:00 0
“Barışmak için tektaş yüzük bile almıştım”

 Çerkezköy Haber - Saray’da geçtiğimiz yıl Mayıs ayında meydana gelen olayda eşi Leyla Aydın’ı avukata gideceğiz diyerek çağıran ve daha sonra aralarında çıkan tartışma sonucu bir çocuk annesi genç kadını inşaata götürerek dört bıçak darbesiyle bıçaklayıp öldüren Salih Aydın’a olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında tutuklu bulunduğu Tekirdağ Kapalı Cezaevinden getirilen Aydın burada, yargılandığı Çorlu 2. Ağır Ceza mahkemesi heyetine olayı anlattı.

 

“OLAY GÜNÜ TEK TAŞ YÜZÜK ALMIŞTIM''

Mahkemeye heyetine olay günü, eşini aradığını ve bir balıkçıdan süs balığı aldığını belirten Aydın “Ben olay günü eşimi aradım. Eşim gelene kadar bir kuyumcuya giderek burada kendisine tek taş bir yüzük aldım. Bu yüzüğü vererek barışma teklif edecektim. Daha sonra kendisi geldi ben de otogarda karşıladım. Bir süre yolda yürüdük, aramızda aniden tartışma çıktı. Ben kendisine sakin olmasını söyledim. Bir inşaata girdik, yerde bıçak gördüm. Ancak bir şey yapmadım konuşmamız tekrar tartışmaya dönünce bıçağı yerden aldım. Bana sende o cesaret yok deyince bende kendimi kaybettim ve bıçaklayarak buradan ayrıldım” dedi. Olay yerinde bulunan Leyla Aydın’ın yakınları da zanlının anlattıklarını duyunca büyük tepki gösterdiler. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan aile yakınları “Sen insan olamazsın. Nasıl kıydın? Nasıl yaptın? diyerek duruma tepki verdiler.  Tatbikatın bitirilmesinin ardından Salih Aydın tekrar cezaevi aracına bindirilerek Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10