Dumanlar güven tazeledi

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu önceki gün saat 13.30’da Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Çerkezköy 17.02.2013 18:33:00 0
Dumanlar güven tazeledi

 GENEL KURUL YAPILDI

Gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına 37 üyenin 27’si katıldı. Divan başkanlığının oluşturulması ile başlayan toplantıda Divan Başkanlığına Osman Ak seçilirken, divan üyeliğine de Ercan Has ve Yakup Ergin seçildi. Yapılan kurulda gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından başkanlık seçimleri yapıldı.
 

DUMANLAR GÜVEN TAZELEDİ

Mevcut Başkan Şükrü Dumanlar’ın tek listesi ile gidilen seçimlerde Şükrü Dumanlar güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu asil üyeliğine İsmail Sancar, Hakkı Karabaş, İrfan Akem, Fevzi Pektaş, Tahsin Akgün, Mutlu Timur, İhsan Aktaş, Ahmet Aydın ve Sami Baygın seçildi. Denetim kurulu asil üyeliklerine de Özcan Cengiz, Özgür Cengiz ve Hikmet İşcan seçildi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimlerin ardından konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, “Yeni yönetim kurulunun oluşturulmasında göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi. Dumanlar “İki dönemdir sizlerin desteği ile yürütmekte olduğumuz bu görevi tekrar bana tevdi etmeniz ve göstermiş olduğunuz ilgi nedeni ile sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10