Edirnespor Gençlik gol olup yağdı

Bölgesel Amatör Ligi 11.grupta mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulubü, Kırklareli Sanayispor’a adeta gol oldu yağdı. Yeni Teknik Direktörleri ile ilk maçına çıkan Edirne temsilcisi oynadığı futbolla g?

18.02.2013 19:32:00 0
Edirnespor Gençlik gol olup yağdı

 Çerkezköy Haber- Son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından zirve yarışından uzaklaşan Edirnespor Gençlik Kulübü Kırklareli Sanayispor’u evinde farklı geçti.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Edirne 8 Kasım Sahası’nda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Edirnespor Gençlik Kulübü Fatih, Emrah, Hasan, Ramazan, Aytaç, İlkay, Okan, Andreev, Turgut, İskender, Mehmet Narin kadrosu ile çıkarken, Kırklareli Sanayispor ise karşılaşmaya Harun, Anıl, Hakan, Eray, Sezer, Erol, Melih, Abdülkerim, Alperen, Hasan, Yusuf ilk onbiri ile çıktı.
 

ŞOV YAPTI

Zayıf rakibi karşısında maça fırtına gibi giren Edirnespor Gençlik Kulübü ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmanın 18.dakikasında öne geçti.  Sağ kanattan gelişen Edirnespor Gençlik Kulübü atağında ceza sahası dışında topla buluşan yeni transfer Yancho İvanov Andreev nefis bir vuruşla Edirnespor Gençlik Kulübü’nü öne geçirdi. Oynadığı futbolla taraftardan tam not alan Yancho İvanov Andreev karşılaşmanın 27. dakikasında kendisinin ve takımın ikinci gülünü atarak skoru 2-0 yaptı.
 

ÜÇ FARKLI ÖNDE TAMAMLADI

Sahada üstün bir futbol sergileyen Edirnespor Gençlik Kulübü ataklarını sürdürdü. Farkı açmak için rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmanın 35.dakikasında Mehmet Narin’in golüyle farkı 3’e çıkardı ve ilk yarıda Edirnespor Gençlik Kulübü’nün 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

SANAYİSPOR VARLIK GÖSTEREMEDİ

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Edirnespor Gençlik Kulübü bu devrede de farkı artırmak için ataklarını sıklaştırdı. İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmanın 59.dakikasında Turgut Gönültaş’ın ayağından bulduğu golle farkı dörde çıkarttı. Rakibi karşısında ardı ardına pozisyonlar üreten Edirnespor Gençlik Kulübü 67.dakikada  yine Yancho İvanov Andreev’in nefis golüyle skoru 5-0 yaptı. Konuk ekip Kırklareli Sanayispor ise Edirnespor Gençlik Kulübü  karşısında hiçbir varlık gösteremedi.
 

33 PUANA YÜKSELDİ

Rakip kaleye rahat giden Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmanın 82.dakikasında altıncı golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Kırklareli Sanayispor oyuncusu Abdulkerim Korkmaz’topu kendi ağlarına gönderdi. Çok rahat bir futbol ortaya koyan Edirnespor Gençlik Kulübü uzatmaların üçüncü dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Mehmet Narin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 7-0 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Edirnespor Gençlik Kulübü’nün 7-0 üstünlüğü ile sona erdi. Edirnespor Gençlik Kulübü bu galibiyet ile puanını 33 yaparken, kötü gidişe dur diyemeyen Kırklareli Sanayispor ise 10 puanla 13.sıradan kurtulamadı.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10