Cumhuriyet İlkokulu dördüncü oldu.

Tekirdağ’da bir süredir devam eden Okullar arası Yıldız Kızlar Voleybol maçlarında temsilcimiz Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol takım?

19.02.2013 21:37:00 0
Cumhuriyet İlkokulu dördüncü oldu.

 Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı turnuvada oynadığı son karşılaşmayı kaybetti.

 

13.00’DE OYNANDI

Önceki gün İnönü Kapalı Spor Salonu’nda önceki gün saat 13:00’de oynanan karşılaşamaya temsilcimiz Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı rakibine göre oyun motivasyonu yüksek başladı. Set başında yakaladığı servis serisiyle sayı avantajını elinde tutan temsilcimiz rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Büyük bir özverinin konulduğu maçta rakibinin üstünde uyguladığı baskı ile oyun hâkimiyetini kaybeden Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı manşet hatalarına takıldı. Rakibinin manşet hataları karşısında file altını çok iyi kullanan Çerkezköy İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ilk teknik molayı 8-5 galip tamamlamasını bildi.
 

İLK SETİ KAYBETTİ

Mola sonrası hatalarını telafi ederek çıkan Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı iyi bir seri ile aradaki sayı farkını eriterek durumu eşitledi. Karşılıklı sayılarla ortada giden maçta iki takımda ilk seti almak için çok büyük bir çaba sarf etti. Beraberlik sayıların eksik olmadığı maçta ikinci teknik molanın son sayılarına doğru Zeynep’in kullandığı etkili servis ile Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Takımı ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi. İkinci teknik molayı da önde tamamlayan Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı set sonuna hızlı bir giriş yaptı. Rakibi karşında bocalayan Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı çabuk toparlanarak aradaki sayı farkını yeniden kapatıp öne geçti. 20’li sayılara doğru büyük bir çekişmenin yaşandığı maçta iki takımda hata yapmamak için ellerinden geleni yaptı. File üstü sayıları iyi değerlendiren Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ilk seti rakibinin manşet hatasıyla 25-20 alarak durumu 1-0 yaptı
 

TEMSİLCİMİZ İYİ OYNADI

İlk seti rakibine kaptıran Çerkezköy İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ikinci sette tutuk bir oyunla girdi. İlk seti beş sayılık farkla alan Çorlu Benek Koleji Bayan Voleybol Takımı ikinci sette 6 sayılık bir seri ile başladı. Her çıktığı hücumdan sayı ile dönen Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı aradaki sayı farkını açmasını bildi. Rakibinin baskılı oyunu yüzünden manşet hataları yapan Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Takımı toparlanmakta zorlandı. İyi bir seri ile başlayan Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ilk teknik molayı 8-3 önde tamamladı. Yaşanan savunma hatalarından kurtulamayan Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı mola sonrası toparlanarak çıktı. File üstü ve file altı sayıları ile aradaki sayı farkını eriten temsilcimiz ilerisini getiremedi. İyi bir ortaya koymaya başlayan Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı güzel bir seri ile aradaki sayı farkını açarak ikinci teknik molanın son sayılarına önde tamamladı. Büyük bir bocalama içerine giren Çorlu Benek Koleji Takımı teknik molanın son sayılarına yaşadığı hatları kapatamadı. Karşılaşmanın ikinci teknik molasını da temsilcimiz 16-12’lik üstünlük ile tamamladı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Son sayılara doğru fırtına gibi esmeye başlayan Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı mola sonrası yine tutuk bir oyunla çıktı. Mola öncesi yakaladığı seri ye mola sonrası da  sürdüren Çorlu Benek Koleji Bayan Voleybol Takımı aradaki sayı farkını yeniden eriterek eşitliği sağlayarak öne geçti. Baskı içerisinde oyun hakimiyetini kaybeden temsilcimiz Çerkezköy İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı açılan sayı farkına engel olamadı. 20’li sayılara güzel bir oyun ve seriyle giren Çorlu Benek Koleji Bayan Voleybol Takımı bu seti de 25-21 önde tamamlayarak setlerde durumu 2-0 yaptı.
 

İKİ TAKIMDA ETKİLİ OLDU

Her iki seti de son dakikalarda kaybeden Çerkezköy Cumhuriyet ilkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı son sette hızlı girmeye çalıştı. İki seti alarak set avantajı sağlayan Çorlu Benek Koleji Bayan Voleybol Takımı üçüncü sette rakibi gibi hızlı girdi. Karşılıklı sayıların eksik olmadığı üçüncü setin başlarında iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Son seti alarak büyük bir avantaj yakalamak isteyen temsilcimiz Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Takımı rakibinin peşini bırakmadı. sayı ya sayı ile karşılık verilen maçta ilk teknik molaya temsilcimiz bir sayı farkla 8-7 mağlup girdi.
 

BÜYÜK MÜCADELEYE SAHNE OLDU

Büyük bir mücadeleye sahne olunan üçüncü set de ikinci teknik molanın başlarına iki takımda hırslı başladı. Her iki takımda hata yapamamak için çok dikkatli davranırken file altı sayılarla havuza bırakılan topları çıkarmakta zorlandılar. Boy avantajının üstün olduğu Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı file üstünü değerlendirmeye çalışırken smaçlarının çoğu fileye takıldı. Rakibinin hatalarına iyi değerlendiremeyen ve sayı bulamayan temsilcimiz sayı farkını eritmekte zorlandı. Hatalarını çok çabuk toparlayıp sayı farkına giden Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ikinci teknik molayı 16-9 önde tamamlamasını bildi.
 

3-0 MAĞLUP OLDU

Sayı üretmekte tıkanıklık yaşayan Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı oyuncu değişikliğine giderek hatalarını kapatmaya çalıştı. İki takımında büyük hatalar yapmaya başladığı son setin son sayılarına doğru temsilcimiz yakaladığı kısa süreli serilerle ardaki sayı farkını kapatmaya çalıştı. Rakibinin yakaladığı kısa süreli seriye toparlanarak cevap veren Çorlu Benek Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı bulduğu 5 serilik sayı ile son seti de 25-20 aldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10