Küçük işletmelere avantajlı kredi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Şekerbank Çerkezköy Şubesi arasında “Üreten Paket” adı altında bir protokol imzaladı. Odaya kayıtlı esnafa daha çabuk, daha düşük faizli kredi sunm

Çerkezköy 21.02.2013 19:20:00 0
Küçük işletmelere avantajlı kredi

 Çerkezköy Haber – Şekerbank ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında odaya kayıtlı işletme sahiplerine avantajlar sağlayan  “Üreten Paket” protokolünü dün saat 10.00 imzalandı. Protokol,  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Şekerbank Çerkezköy Şubesi Müdürü Esra Yalçın tarafından imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde işletmelerin yüzde 50 kredi faizlerinde  yüzde 20’lere varan bir indirim, sağlanacak. Ayrıca kullanılacak olan kredilerde 4 ay taksit erteleme ve “Üreten Paket” ile vergi ve hukuk danışmanlığı gibi küçük işletmelerin iş hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunulacak.

 

VADEYİ İŞLETME SAHİPLERİ BELİRLİYOR

İmzalanan “Üreten Paket” hizmetinde işletme sahipleri, ödeme planlarını kendileri belirliyor. Kolay ve hızlı bir şekilde kredi çekebilmenin sağlandığı protokol anlaşmasında ayrıca, faiz oranları arasında da tercihi yine işletme sahibi yapabilecek. Pakette, havale, EFT ödemeleri, diğer bankacılık işlemleri, masraf, komisyonlarda yüzde 50’ye varan indirim, 60 aya varan vade seçeneği gibi imkânlar sunulacak. Şekerbank “Üreten Paket” ten faydalanan işletme sahiplerine bunun yanında 5 bin TL’ye kadar teminatlı Ferdi Kaza Sigortası kapsamında, iş yerinde olası bir yangın, yıldırım, su baskını, hırsızlık gibi durumlar karşısında da 25 bin TL2ye kadar teminat sunacak.
 

ESNAFIN YANINDA OLDUK

60 yıldır iyi ve kötü günlerde Anadolu’daki işletmelerin yanında olduklarını ifade eden Çerkezköy Şekerbank Şubesi Müdürü Esra Yalçın banka olarak en uygun ve uzun vadeli kaynaklarını, en önemli müşteri segmenti olarak gördükleri esnaf ve küçük işletmeler için kullandıklarını ifade etti.
 

ESNAF EKONOMİNİN CANDAMARIDIR

İmza Protokolünde konuşan Oda Başkanı Ali Bozdağ, üretime yapılan desteğin ekonomiye ivme kazandıracağını ifade ederek “Ekonominin can damarı olan esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri denecektir. Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10